reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Dzień dobry:-)
Ja już po pracy.
Teraz siedzę w domu i majstra pilnuję, bo kładzie płytki na balkonie. A jutro ruszamy z mebelkami (tzn. składamy).
Poza tym nic ciekawego-dobrze, że juz piątek- do pracy idę dopiero w środę :-):-):-)

Miłego popołudnia.

kahaka to razem sie bedziemy lenic..
wikula milego wyjazdu,,odpoczywaj
mama rozkladaj nogi,a raczej nakładaj....
Iza milej pracki...

Ja musze od matki pozyczyc 50zl,,bo mi nie dali jeszcze kasy..buuu

Iza- witaj..miłej pracy-co by szybko zleciało-pewnie komentarzy bedzie maaaasa..

Ewcia a czemu mam nogi rozkładać bo nie jarzę ;)

Kahaka- kochana napisz mi prosze co sprawi przyjemnośc pani przedszkolance??
Zuza w tym roku kończy przedszkole i chcę coś dla p.Ali kupic-to złota kobieta ,ale nie mam pomysłu...pomóz ...proszę!!

mama bo napsałaś,ze przebieras znogami,,,to myslalam,ze w ten sposob przebierasz,hee
a mozecie kupic filizanke na podstawce z grawerka,,sa fajowskie:)

ja u malego tez bede musiala,,bo odchodzi z przedszkola...z zerowki...

mama, kurczę, nie mam pojęcia! Ja jak oddawałam moją zerówkę w tamtym roku, to dostałam od rodziców kolczyki z zawieszką, ale było mi bardzo niezręcznie, bo według mnie to był za duży prezent. Musisz dać coś takiego, żeby jej głupio nie było. Dostałam też storczyk w doniczce i to juz dużo bardziej mi się spodobało. Jeśli chcesz cos bardziej "rzeczowego", to może coś do domu? Jakieś filiżanki (2, nie 12)? Ja bym szła w coś takiego bardziej neutralnego właśnie...Obrus? Nie wiem... :zawstydzona/y:

Ewcia-aaa o to chodziło:))

a gdzie kupić takie filiżanki?? no moja Zuza idzie od wrzesnia do szkoły więc teraz to Jej ostatnie m-ce w przedszkolu..

kupiłaś Acard???

Kahaka- dzięki-też myslałam o storczyku..ja je uwielbiam
p.Ala jest w moim wieku -koło 30 ,jest miłą ,skromną kobietką-bardzo lubianą przez dzieci..
na pewno Zuza zrobi Jej laurkę ,ale chciałam coś jeszcze "dodać" do laurki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry