reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki z Historią

reklama
Co do zwierząt mam dwa koty parkę rodzeństwa. Narazie są u moch rodziców. Dziś oni odwiedzili nas na chwile. Co do wieku tez mam 31 lat a mój 34.
Była mowa o clo. Kupiłam za zgodą ginki dala mi recepte ale wkoncu ani razu nie skorzystałam.

Czemu nie korzystałas ? Moj mąż 33. Zwierzaki są kochane !! [emoji813]️

cześć dziewczyny :) kurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy :(

cześć dziewczyny :) kurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy :(

Ja właśnie ostatnio tak miałam ze strasznie bolał mnie brzuch jak by flaki się przewracały tam aż dreszcze miałam tragedia :/ nie wiem od czego bo to było przy końcówce okresu nigdy tak nie miałam :/

Ja właśnie ostatnio tak miałam ze strasznie bolał mnie brzuch jak by flaki się przewracały tam aż dreszcze miałam tragedia :/ nie wiem od czego bo to było przy końcówce okresu nigdy tak nie miałam :/

ja tak miałam raz na jakis czas :( raz na miesiąc albo i rzadziej.. teraz od kilku dni mam codziennie głownie rano...nigdy wprost nie spytałam sie czy to endomenda....ale bede musiała siie w końcu spytać gina.. takie skrety i kłucia jakby ktos szpile wbijał... nie moge ani "pół" ruchu zrobic

A ksiazki nie lepiej czytać dla przyjemności? Bo jesli zalozylas ze masz przeczytac 52, i jak sie nie bedziesz wyrabiac z czasem to tak od niechcenia bedziesz czytac, aby tyllo przeczytac ta ilosc która sobie postanowiłas
Mój mąż też rzucił razem ze mną.
Co do postanowień:

- schudnąć 18kg
- przeczytać 52 książki
- częściej sprzątać mieszkanie
- mniej czasu na telefonie
- odmówić Nowennę Pompejańską

Zawsze wybieram więcej, bo wiem że coś na bank nie wypali

reklama
A ksiazki nie lepiej czytać dla przyjemności? Bo jesli zalozylas ze masz przeczytac 52, i jak sie nie bedziesz wyrabiac z czasem to tak od niechcenia bedziesz czytac, aby tyllo przeczytac ta ilosc która sobie postanowiłas

Ja kocham czytać książki, ale zbyt dużo mam obowiązków i czytanie schodzi na dalszy plan. Dzięki temu postanowieniu łatwiej będzie mi postawić priorytety

Do góry