martini6
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim![]()
Jak dzionek u Was? Mnie coś znowu głowa boli ale zaraz zbieram się z sunią do weta a potem do pracy lecę. Miłego dnia laski![]()
Ja dziś w łóżeczku wolne leczę chorbusko bo jutro do pracy już
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry wszystkim![]()
Jak dzionek u Was? Mnie coś znowu głowa boli ale zaraz zbieram się z sunią do weta a potem do pracy lecę. Miłego dnia laski![]()
Pojechal do lekarza. Ale nie wiem czy go przyjmie bo to zawsze duzo ludzi jest. A On musi miec zwolnienie do 14 inaczej do pracy
Co do zwierząt mam dwa koty parkę rodzeństwa. Narazie są u moch rodziców. Dziś oni odwiedzili nas na chwile. Co do wieku tez mam 31 lat a mój 34.
Była mowa o clo. Kupiłam za zgodą ginki dala mi recepte ale wkoncu ani razu nie skorzystałam.
cześć dziewczynykurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy
![]()
Ja właśnie ostatnio tak miałam ze strasznie bolał mnie brzuch jak by flaki się przewracały tam aż dreszcze miałam tragedia :/ nie wiem od czego bo to było przy końcówce okresu nigdy tak nie miałam :/
Cóż to za postanowienia ?[emoji12]
Mój mąż też rzucił razem ze mną.
Co do postanowień:
- schudnąć 18kg
- przeczytać 52 książki
- częściej sprzątać mieszkanie
- mniej czasu na telefonie
- odmówić Nowennę Pompejańską
Zawsze wybieram więcej, bo wiem że coś na bank nie wypali
A ksiazki nie lepiej czytać dla przyjemności? Bo jesli zalozylas ze masz przeczytac 52, i jak sie nie bedziesz wyrabiac z czasem to tak od niechcenia bedziesz czytac, aby tyllo przeczytac ta ilosc która sobie postanowiłas