Podobne tematy
- użytkowniczka 212
- Ciąża po in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie tyle co deszczowa jak po prostu pochmurna.A podobno najlepsza pogoda na mycie okien to deszczowa tak mówią...
To jest dopiero roznicabędzie z ciebie dumna siostra za kilka lat
No wiem już jestem najważniejsze to mieć dobre serce i dużo w nim miłości [emoji173]️[emoji1588]
A mam tak samo jak ty [emoji4]U mnie syn 6 lat i tez baaaardzo chcialam mniejsza różnicę ale cóż nie udalo sie. będzie pięknie i z taką różnicą.. mi sie marzy córeczka. Moje marzenie[emoji173]
U mnie jeszcze żadnych przygotowań. Jedynie mam prezenty dla wszystkich [emoji14]Jak tam dziewczynki wasze przygotowania do Świąt? ☆☆☆![]()
Testowac będą po 20 grudnia o ile @ sie nie zjawi. Mnie też dzis boli głową i czuję straszna