reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia, jeszcze nie dostali. i tu właśnie problem, nikt nie mówi ile mogą dostać, czy starczy na budowę następnego domu itp.

Hej Michalina, czemu zniknęłaś ze styczniówek 2014? ;) jeśli to troll to jest zrozumiałe oczywiście. ja poruszyłam ten temat, bo nawet na myśl by mi nie przyszło, że ktoś może mieć pretensje o coś takiego.

miłego dnia kochane ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Vinga...ale chyba nikt pretensji nie ma...dziewczyna się uniosła bo miała powód...o czym My nie wiedziałyśmy...teraz już wiemy...i jest git :tak::tak::tak:

Mój znajomy dostał kasiorkę za chałupkę i działkę....było tego na tyle że kupili działkę i się wybudowali...wykończeniówkę robili już za własne pieniążki bo brakło :(
Teraz na miejscu jego starego domu "idzie" obwodnica

Ja dzisiaj zdycham...boli mnie nerka !!! A tymczasem owu zbliża się wielkimi krokami:confused:
Miałam plan, że jak nie będzie Młodej to posprzątam jej pokój,sypialnię ...a tymczasem mamy środę a ja palcem nie kiwnęłam :no: Lenia mam nooooo:szok:

Dorcia, no właśnie pretensje były. ale przeprosiłam kwietniówki i chyba jest ok. dyskusja zakończona

mnie też ostatnio nerka pobolewa ale Ty kochana to ciągle coś masz, współczuję Ci tych bóli nerek. mnie raz taki ostry złapał, kilka lat temu, myślałam, że umrę z bólu.
ale się wkurzyłam, teściówka poszła z małym na spacer. wracają, więc wyszłam do nich, patrzę a mały miele w buzi jakiegoś kwiatka! ale się we mnie zagotowało, ku.. nawet dzieciaka przypilnować nie potrafi. kwiat na pierwszy rzut oka wyglądał jak rumianek ale ręki nie dam sobie uciąć bo już w połowie go nie było :/ chyba coś jej zrobię jak dzieciak się zatruje. ostatni raz się nim zajęła

eh poszłam zobaczyć jakie kwiatki po drodze rosną i chwała Bogu bo tylko rumianek jest wszedzie.

Ostatnia edycja:
Kochane moje musze sie pochwalić-dostalismy wczorajpozytywną decyzję z banku :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Naczytałam sie w internecie ze na decyzje czeka sie nawet 1.5 miesiaca a my po 3 dniach dostalismy odpowiedz!Jestem przeszczesliwa i sie musialam z Wami podzielic moim szczesciem:)
Co do sprawy z watkiem kwietniowym to my tez mialysmy kiedys tutaj taką co pisala niestworzone rzeczy pam_x-pam czy jakos tak..dziwne:/
Dorcia-leń się a co! :P
Vinga-no tesciowa sie nie popisała..:/

Pojawiam się i ja... Od rana czuję się do niczego, jestem taka słaba że z łózka ledwo wstałam. A na dodatek mój mąż pojechał do Torunia, wraca w piątek :( W nocy znowu miał napad nerki, a zeszłej nocy nie wychodził z toalety bo się czymś struł... Jak nie urok to sraczka dosłownie :/
Jutro mam wizytę, zobaczę synusia :)

Ślę buziaki dla wszystkich, nie mam mocy się cofać do poprzednich stron..

Samosia no to gratulacje!!! Super wiadomość :)
Vinga też bym się wkurzyła :/ Dziecko siedzące w wózku chyba nie tak ciężko upilnować? Oby rodzicom wystarczyło kasy na budowę domu, rodzice A. mojej mamy mieli podobną sytuację, ale oni mieszkanie musieli za własną kasę kupić (nie wiem dlaczego).
Dorcia ja też mam lenia, mam taki sajgon w domu że patrzeć nie mogę, ale sił na cokolwiek brak...

Zapomniałam dopisać że dostałam pismo z prokuratury w sprawie przywłaszczenia mojego samochodu... A więc umarzają dochodzenia, bo uwaga- czyn nie zawiera ustawowych znamion czynu zabronionego!!!
Kur... w jakim my kraju żyjemy??!! Nic tylko kraść!

Aha i ten chłopczyk z 23 tc zmarł wczoraj ;(

Ostatnia edycja:
jekju, Carla. aż się popłakałam, nie wyobrażam sobie co czują rodzice tego dzieciątka :(
no faktycznie, nic innego tylko kraść w Polsce, skoro to nie czyn zabroniony, to po co są sądy niby. kciukasy za jutrzejszą wizytkę :) będziesz robić kiedyś 3d?

Samosia, no to gratulacje :) super, że tak szybko się udało z tym kredytem :)

Heyyyy!!!

Vinga masz przeboje z tą twoją teściową...

Dorcia a leń się jak masz ochotę! Chwila relaxu się należy!!!

Samosia gratulacje !!! Faktycznie szybko ogarnęli sprawę ;]

Carla mam nadzieję, że samopoczucie się poprawi ;) A z twoim ojcem to jakaś masakra... faktycznie nic tylko kraść!!!
Współczuje rodzicom tego maluszka...

A w ogóle zastanawiałam się ostatnio odnośnie badań prenatalnych... słyszałam, że trzeba je robić jak ciąża jest wysokiego ryzyka (np kobieta powyżej 35 r.ż.) ale niektóre babki robią je profilaktycznie. Co Wy o tym sądzicie? Robiłyście czy nie???

muffi, zależy o jakich badaniach myślisz, bo różne są badania prenatalne: nieinwazyjne i inwazyjne. najpopularniejsze jest usg genetyczne i te każda ma robione. jak coś nie tak wyjdzie to dostajesz skierowanie na badanie krwi.

Vinga usg 3d nie będę robić, kasy mi szkoda. Z Nelą mam płytkę z usg i nie zaglądam do niej. A wydać 200 zł czy ile to kosztuje to nie sztuka, jednak póki jesteśmy na jednej wypłacie to nie.
Muffi jak już jesteś w ciąży to możesz sobie zrobić np. testy PAPPA, ale to już na własną kieszeń. Ja tego nie robiłam ani z Nelą, ani teraz. Chyba że byłyby jakieś wskazania, np, choroby w rodzinie to co innego. Czytałam jednak że u niektórych wychodzi że np. dziecko będzie miało downa czy inną chorobę, a rodziło się zdrowe.
Samopoczucie trochę się poprawiło, jednak marzę żeby dzień się skończył bo chcę spać. W domu bałagan, mam nadzieję że jutro odzyskam siły i posprzątam coś..

reklama
Chodziło mi raczej o usg genetyczne, sorry może niezbyt jasno się wyraziłam. O tym teście PAPPA też słyszałam wiele złego, że nie jest dobry, że często niepotrzebnie kobiety się denerwowały o swoje dzieci w czasie ciąży a w rezultacie urodziły się zdrowe.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry