Carla...Ty kochana masz prawo odpoczywać ...jesteś w ciąży !!! A ja nie mam na co zwalić lenistwa...chyba że na bolącą nerkę
Ojej,zobaczysz synusia...super !!! Czekamy na relację z wizyty !!!
Vinga ktoś miał do Ciebie pretensje....o co ???????
Chyba nie o to że nam o tym powiedziałaś ???
Wiesz za tego kwiatka ( cokolwiek by to nie było) chyba bym udusiła...a jakby na nim była osa ??? Nie mówiąc już o samym fakcie możliwości zatrucia !!! SZOK !!!
Muffi USG genetyczne robi się każdej ciężarnej. Test PAPPA , podwójny lub potrójny robi się ze wskazań medycznych albo na własne życzenie-odpłatnie...to są badania nieinwazyjne. Ja prawdopodobnie będę robić takowe bo w rodzinie miałam przypadki trisomii...ale na razie o Tym nie myślę
Samosia SUPER !!! Cieszę się Twoim szczęściem !!! Macie zdolność kredytową stąd może tak szybka decyzja !!!
Jak na razie od rana zastanawiam się czy ja naprawdę chcę to drugie dziecko,czy dam radę ze wszystkim,finansowo i nerwowo???
Mój mnie tak od wczoraj wkurza,że szok !!! Już mi się na usta cisnęło " chcę mieć drugie dziecko,ale nie z Tobą " ...dosłownie sekundy brakło a bym mu to wygarnęła !!!
Pacan jeden bez serca !!!
Czasami czuję się jakbym miała w domu dwoje małych dzieci !!!
On chyba nigdy nie dorośnie !!!
Kurde laski SORRY ale musiałam się wygadać !!!
Ojej,zobaczysz synusia...super !!! Czekamy na relację z wizyty !!!Vinga ktoś miał do Ciebie pretensje....o co ???????
Chyba nie o to że nam o tym powiedziałaś ???Wiesz za tego kwiatka ( cokolwiek by to nie było) chyba bym udusiła...a jakby na nim była osa ??? Nie mówiąc już o samym fakcie możliwości zatrucia !!! SZOK !!!
Muffi USG genetyczne robi się każdej ciężarnej. Test PAPPA , podwójny lub potrójny robi się ze wskazań medycznych albo na własne życzenie-odpłatnie...to są badania nieinwazyjne. Ja prawdopodobnie będę robić takowe bo w rodzinie miałam przypadki trisomii...ale na razie o Tym nie myślę

Samosia SUPER !!! Cieszę się Twoim szczęściem !!! Macie zdolność kredytową stąd może tak szybka decyzja !!!
Jak na razie od rana zastanawiam się czy ja naprawdę chcę to drugie dziecko,czy dam radę ze wszystkim,finansowo i nerwowo???
Mój mnie tak od wczoraj wkurza,że szok !!! Już mi się na usta cisnęło " chcę mieć drugie dziecko,ale nie z Tobą " ...dosłownie sekundy brakło a bym mu to wygarnęła !!!
Pacan jeden bez serca !!!
Czasami czuję się jakbym miała w domu dwoje małych dzieci !!!
On chyba nigdy nie dorośnie !!!
Kurde laski SORRY ale musiałam się wygadać !!!
Ostatnia edycja: