reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Samosia dziękuję , ja też wyczytałam że może od żołądka i wycycałam tabsa na zgagę ..ale posmak nie minął !!! Wrzodów nie mam,migdałki wyglądają ok, nalotu nie ma...i mam ślinotok...poczekam i zobaczę co będzie jutro-może to po żurku ? Ale przecież nie raz jadłam żurek i posmaku nie miałam ??? A to zagadka dopiero !!??

Vegas zrób sikacza !!! Bo zwiariujemy !!! Jesteś bardzo cierpliwa...ja to bym już kilka testów robiła ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dorcia przed czasem nie robię testów:-p A cierpliwa to ja w ogóle nie jestem:-D
Przez wakacyjne cykle robiłam testy przed czasem, sęk w tym, że z allegro i te pie.. testy miały chyba błędy fabryczne bo ja ciągle widziałam drugie kreseczki na każdym teście, ale tylko ja je widziałam i tylko pod światło, a okres i tak przychodził co do dnia, więc dałam sobie spokój z testami przed terminem @. Mogłabym oczywiście do apteki skoczyć kupić test przed czasem porządniejszy, ale potem bym mówiła że a mogłam poczekać do dnia spodziewanego @ i że pewnie za wcześnie robiłam testa w wypadku I kreski. Jak się okres spóźni to zrobię testa. No i jutro jeszcze zobaczę jak się ma to co sobie mierzę i badam codziennie:-p Póki co czuję, że przyjdzie @ bo śluzu praktycznie wcale nie mam jak to bywa przed @ u mnie.

Ostatnia edycja:
Jeden jedyny test jaki przyniósł mi szczęście to o czułości 10, też z allegro, ale pokazał mi II kreski 2 dni przed terminem @. Tylko jak ja potem się bałam czy okresu nie dostanę i czy fasolka mi nie odpłynie wraz z @. To były okropne 2 dni! Na szczęście okres nie pojawił się, potem beta wyniosła prawie 400 w 4tyg i tak oto mam prawie 4latkę w domu:-)
Teraz jak test mi wyjdzie poz. to od razu idę na betę i zrobię ich ze trzy w odstępach paru dni i sprawdzę czy ładnie przyrasta bo ciągle się boję po mojej majowej stracie..

Vegas no tak...znam to uczucie...ale ja na betę nie zdążyłam pójść !!! A z Młodą to tak szczerze nawet nie wiedziałam że istnieje cos takiego jak beta hcg !!! :tak::tak::tak:

Dobrej nocki babeczki !!!

Hej laski !!!

Widzę, że tutaj emocje okołociążowe !!! Zazdroszczę Wam ;] Już tak się nie mogę doczekać staranek ahhhh ;)

Byłam dziś u fryzjera, opitolił mnie dość mocno... no zobaczymy jak włoski będą się układać !!

3mam kciuki za pozytywne testy !!!

Dorcia - haha to może wpadnij do mnie bo młoda dziś wyła pół dnia i naprawdę nie mam pojęcia o co jej chodzi ...? , chciałabym by już mówiła , może by mi powiedziała .... ale kiepsko u nas w tym temacie .

Vegas - wow ! ile zwierzaków :) , słodka psinka . Trzymam kciuki

Tesiak - cieszę się że z maluszkiem wszystko dobrze :)

Wasila- zdrówka dla Niuni , a Ty się wybierasz na to l4 ?

Venna - mam nadzieję że mdłości Cię nie dopadną :) ja w pracy zawsze miałam jakieś cukierki czy migdały do przegryzania

Muffi - dawaj fotkę :)

lista

Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10
Fuma_Foch @ 30.10
ianka @ 10.11

Vegas, trzymam mocno kciuki, nie trzymaj nas tylko zbyt długo w niepewności ;) przepraszam, że pytam, ale długo trwała Twoja druga ciąża?

Muffi, pochwal się fryzurką. Też od dłuższego czasu chce coś zmienić i tak ciągle nie było motywacji :-) co do staranek - najlepsze przed Tobą. I tutaj nasuwa się moje kolejne pytanie.. ekhm, jak to jest z tą bliską bliskością w ciąży? jeśli wszystko ok, to w pierwszym trymestrze również można? :blink:

Amelia - oby Kochana, oby :) zawsze byłam typowym pechowcem i niestety jak miało na kogoś paść jakoś często niefortunnie zajmowałam to miejsce, ale może tym razem uda mi się być tą farciarą. Wiem niestety, że mdłości to dobry objaw, więc zdecydowanie wolałabym się poświęcić, żeby wszystko było okey z maluchem.

Kurcze, nie uwierzę że to faktycznie się stało, dopóki nie zobaczę. Nigdy nie mierzyłam temperatur ani nic z tych rzeczy, ale ostatnio przez kilka dni najzwyczajniej śledziłam zmiany pod pachą. Ostatnio przed terminem @ miałam takie 36,1. Wczoraj przed testem miałam 36,9 dlatego zdecydowałam się na sikańca. Jako iż ciągle nie mogę uwierzyć, myślę sobie - sprawdzę dzisiaj czy wszystko ok. Jak zobaczyłam 35,9 mało zawału nie dostałam. Goooowniany termometr! klasyczny pokazał w dalszym ciagu 36,9.. niby ta technologia taka pomocna.. aż strach się bać. Mam nadzieje, że to głupi wewnętrzny pesymizm pójdzie sobie daleko daleko i w końcu uwierzę, że mogło się udać .. a co najważniejsze, dobrze się skończy.

Dobranoc kobietki.

Ostatnia edycja:
reklama
Venna - Kochana , przede wszystkim myśl pozytywnie , nawet jak dopadną Cię mdłości to nie będzie oznaczać to że masz pech . Wszystko będzie pięknie , zobaczysz :) , a jak mąż zareagował ?

Muffi - ja jestem fanką Twoich włosów nie od dziś , dalej są piękne! chyba tylko mocno ścieniowałaś ??

Wiecie , że w kauflandzie leżą na półkach mikołaje , normalnie jaja :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry