Vegas, trzymam mocno kciuki, nie trzymaj nas tylko zbyt długo w niepewności

przepraszam, że pytam, ale długo trwała Twoja druga ciąża?
Muffi, pochwal się fryzurką. Też od dłuższego czasu chce coś zmienić i tak ciągle nie było motywacji :-) co do staranek - najlepsze przed Tobą. I tutaj nasuwa się moje kolejne pytanie.. ekhm, jak to jest z tą bliską bliskością w ciąży? jeśli wszystko ok, to w pierwszym trymestrze również można?
Amelia - oby Kochana, oby

zawsze byłam typowym pechowcem i niestety jak miało na kogoś paść jakoś często niefortunnie zajmowałam to miejsce, ale może tym razem uda mi się być tą farciarą. Wiem niestety, że mdłości to dobry objaw, więc zdecydowanie wolałabym się poświęcić, żeby wszystko było okey z maluchem.
Kurcze, nie uwierzę że to faktycznie się stało, dopóki nie zobaczę. Nigdy nie mierzyłam temperatur ani nic z tych rzeczy, ale ostatnio przez kilka dni najzwyczajniej śledziłam zmiany pod pachą. Ostatnio przed terminem @ miałam takie 36,1. Wczoraj przed testem miałam 36,9 dlatego zdecydowałam się na sikańca. Jako iż ciągle nie mogę uwierzyć, myślę sobie - sprawdzę dzisiaj czy wszystko ok. Jak zobaczyłam 35,9 mało zawału nie dostałam. Goooowniany termometr! klasyczny pokazał w dalszym ciagu 36,9.. niby ta technologia taka pomocna.. aż strach się bać. Mam nadzieje, że to głupi wewnętrzny pesymizm pójdzie sobie daleko daleko i w końcu uwierzę, że mogło się udać .. a co najważniejsze, dobrze się skończy.
Dobranoc kobietki.