• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki Ael taka już nasza kobieca natura, że na zapas się martwimy. Chociaż wolę mężowi nie mówić, że mnie boli, bo i tak nie da sobie przetłumaczyć, że to normalne i będzie mnie męczył ;) Dziś mnie od śledzia odrzuciło, wcześniej mi ten zapach nie przeszkadzał, a dziś to ... szkoda gadać. Coś okropnego :p

Za to zachciało mi się teraz hot doga ze smażoną cebulką ;D mniaaaam :) Namówię męża, żeby nam na kolację zrobić ;)
Jeśli któraś chętna to zapraszam!!! ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Ael taka już nasza kobieca natura, że na zapas się martwimy. Chociaż wolę mężowi nie mówić, że mnie boli, bo i tak nie da sobie przetłumaczyć, że to normalne i będzie mnie męczył ;) Dziś mnie od śledzia odrzuciło, wcześniej mi ten zapach nie przeszkadzał, a dziś to ... szkoda gadać. Coś okropnego :p
Lovciu no taka natura kobiety podczas ciąży. Jak zadzwonisz do gina i powiesz o tych bólach powie Ci to samo co ja. I moja gin mnie uprzedziła na początku, że jeśli boli w taki sposób brzuch/podbrzusze to to są takie mini skurcze i najlepiej wziąć nospę. Mięśnie w brzuszku się rozluźniają a ból mija.

Czuje, że mój brak doświadczenia zrujnuje mnie psychicznie i finansowo. Znając zycie to ja w twojej syt. Lovka wpadłabym w panikę i obdzwoniła lekarzy:-)
Za hot-doga dziękuję....P. zrobił dziś na obiad przepyszny drobiowy kebab...mniammm:-)

reklama
M. chce bardzo bliźniaki ja nie wiem jak on to sobie wyobraża ale bardzo chce :) to podobno jest co któres pokolenie... Moja Teściowa jest z bliźniaków i dziadek też był z bliźniaków...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry