zaraz wam dziewczyny odpisze bo widzialam ze co nieco sie pyrtalyscie ale bylam w pracy i nie mialam jak odpisac jestem u rodzicow wiec tu tez po kryjomu :-)
ale po pierwsze wynik odebralam i mamy przyrost ;-)

1 beta 20,1mlu/ml
2 beta 55,8mlu/ml
wiec fluidki chyba jak dobrze pamietam dla she specjalne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty tez oczywiscie dla kazdego starczy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ktoś pytal o objawy wiec przed sprawdzeniem testem acona czulosci 10mlu/ml to wszystkie objawy pokoleji sa opisane na wykresie oto adres
SkarbMamy - atan
a jesli chodzi o objawy gddy wiem ze jestem to zauwazylam najpierw wrazliwy wech na zapachy i bol podbrzusza a dzisiaj moj perfum ulubiony do niczego zdechlabym... a co przezylam przed chwila to byl szok mama zrobila moja ulubiona zupe owocowa z czeresni ma inny smak

zjadlam polowe i powiedzialam ze sie najadlam bo niemoge zjesc

to na tyle z objawow ;-)
mineralna jak sie czuje no w sumie smiesznie caly czas cos nowego odkrywam co moze sie dziac co smakowac kazdy mi gratuluje ;-) w tramwaju sie nie martwie jak sie jakas babcia prosi o siedzenie mowie a pani brzucha nie widzi ;-)teraz mam wytlumaczenie brzuszka meego lekko tluszczowego :-)