reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny! Nie chcę więcej czytać, że Wam przykro!!!
Macie nam dać dużo siły!!!! Moja Wiki będzie zdrowitka, dlatego nie chce czytać, że Wam przykro!!!!
Zobaczycie! Ona jest silna i pokona wszystko!!!!

reklama
Michalina, pewnie, wszystko będzie dobrze!~!!!!

A ja mam dziś straszny dół, po raz kolejny oglądam zdjęcie mojego Fasolinka z 8 maja, taka piękna fotka i wtedy tak cudnie biło serduszko....13 maja już nie biło i tak mi dziś źle....:-(

Mika - 13 VI 2014 - Leon - juz na świecie
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka - juz na swiecie

Karaiwina - 08 VIII 2014 -Lilka
GalwayGirl - 21 X 2014
Madziorrek - 26 X 2014 Franiu
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014
Carollina - 07 XI 2014
Anncka - 28 XI 2014 / 06 XII 2014
Annte - 07 XII 2014 - bliźnięta
Malgonia - 19 XII 2014
Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015
Rurka - 18.03.2015 - bliźnięta

michalina! oczywiście, że będzie dobrze! Mam w rodzinie chłopca z bardzo rzadką chorobą genetyczną, do tego wykrytą dość późno niestety. Jest już w trakcie leczenia, po operacji - zuch chłopak. I u Was wszystko wyjdzie na prostą. Mocno ściskam i Ciebie i malutką. Buziaki.

Dzięki dziewczyny, za pamięć i tyle ciepłych słów! Że też ja taka głupia jestem i miesiąc się nie odzywałam ;-), takie ciepłe słowa potrafią dodać sił. Jeszcze raz dziękuję, macie chyba zbyt wygórowane wyobrażenie mnie jako mamy, bo potrafię być niezłą herszt babą, co przy dzieciach nie każdemu u się podoba, ale cóż...
Agawa no chyba żartujesz! Przecież teraz masz dbać o siebie, żyć spokojnie i bez nadmiernego wysiłku, przy moich dwóch małpkach to nierealne!! Dzięki Kochana za chęć pomocy! Bardzo. I fajnie Ci w tym kolorze (dziwnie na mniej mąż patrzył, jak przekręcałam laptopa ;-)).

A oto oni:
małe.jpg
Roczniak - super! Po dwóch tygodniach u nas zaczął chodzić, teraz już biega, a ja mam dwa razy więcej pilnowania, a że szybki jest skubaniec to muszę mieć oczy naokoło głowy, a nawet uszy, bo jak go nie widzę to słuchem też go wyhaczam, że coś kombinuje.. słodki jest. Śmieje się rozkosznie i mam wrażenie, że naprawdę dobrze się u nas czuje. Zresztą młoda też, ale czasami naprawdę przegina.
Któraś z Was pytała, czy mamy kontakt z psychologami. Tak. Możemy dzwonić kiedy coś się dzieje, albo kiedy po prostu mamy potrzebę. Raz już nawet mieliśmy wizytę w domu. Nie mniej jednak non stop mamy kontakt z ludźmi z grupy, w której odbyliśmy szkolenie przed adopcją. Dość często się spotykamy i to mi bardzo wiele sił daje, bo wiem, że nie tylko ja mam trudności. A do tego mogę cieszyć oczy, że u niektórych już jest wszystko dobrze - więc i u nas kiedyś tak będzie. Ludzie ci powoli stają się naszymi przyjaciółmi, super to jest. A i dla dzieci to świetne, bo nie będą się czuły wyobcowane z tą swoją historią, że zostały porzucone, a później adoptowane. Już się poznają, razem bawią, mam nadzieję, że będą razem rosnąć.
Kurcze mecz kusi, ale skowronki wstaną pewnie wcześnie i będą piszczeć od rana ;-)
Muszę się wyspać.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję
A! I jestem w szoku, że bliźnięta u rurki i annte :-D - niech się wszystkie maluchy chowają zdrowo!

karaiwina bardzo fajnie wyglądasz. Do rozwiązania tuż tuż. Całusy!

ewik całuję mocno!!!

Załączniki

• małe.jpg
    małe.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 96
Michalina nie pocieszam. Poczytałam trochę i sporo spraw jest do opanowania. Życzę by ujawniło się jak naj mniej komplikacji. Mała jest duża, silna - to na pewno ma znaczenie. I ma wsparcie mamy i taty - w rodzinie siła! Ciotki też dadzą Wam dużo wsparcia. Musi być dobrze! Będzie Ci ciężko - pisz, będziemy Cię motywować do działania: pozbieramy, uklepiemy i znów się pozbierasz.

Doris - ściskam.
Celta jakie cudności masz w domku szcześciaro, uściski! I z charakteru ( stawianie na swoim) podobne do mamy :rofl2::rofl2::rofl2: heh...wszystko gra!

Madziorku jakoś przeoczyłam twe pytanie wcześniej. W upały jest dość cieżko dlatego staram sie nawet nie wychodzić z domu. Bardzo puchną mi nogi jak nie sa na wtsokości bioder. Prawa stopa jak płetwa, ale cóż leże i czekam na mój skarb, choć wolałaby coś porobil, a zadań jeszcze mnóstwo przed porodem mam. Moja to do list zamiast sie zmniejszać to jest coraz dłuższa, ale jakoś ogarnę. Mam nadzieje, ze ty lepiej znosisz te gorące dni:)

Michalinko- ja też poczytałam..oczywiście nie jestem teraz ekspertem w temacie ale wynika z tego że oznaki choroby mogą się w ogóle nie ujawniać? najważniejsze aby pilnować oczka żeby zaćma się nie wdała..problemy bardziej zaawansowane występują bardzo rzadko. I mówię Ci że Twoja miłość która wręcz kipi z Twoich słów, oraz siła malutkiej sprawi że już za chwilę zapomnicie o chorobie. Mój duch od wczoraj jest z Wami i na pewno też pomoże!
Całuję malutką w czułką, Ciebie ściskam i czekamy na dalsze wieści.. wszystkie @ ciotki są z Wami!

Michalinka Kochana sciskam Was mocno i przesylam Wam duzo siły do walki. Dacie rade. Obie jesteście bardzo silne i macie kochającą rodzinkę. Zawsze możecie liczyć na naszą pomoc. &&&&&&

Celtus, jakoś specjalnie sie nie musze oszczędzać, czuje sie normalnie, tylko glodna jestem częściej:)) wiec jakby co... I sama wiesz, ze z moim charakterem - ciagle mnie nosi, nie usiedzę na d....e. Chyba nie umiem sie oszczędzać. Hehe....

reklama
michalina oczywiście,że Wiki poradzi sobie jest dużą,silną dziewczynką,buziaki dla Was! jestem z Wami myślami.

celta ale fajne Szkraby:-D trosk mnóstwo ale radości pewnie jeszcze więcej:-D

Do góry