reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzieki Myszko! Kciuki sie przydadza:) worek fluidkow od zapominjaki tez mam:)))

W przyszly czw wizyta u gin,ciekawe czy @ i tylko po recepte na kwas czy bedziemy szukac pecherzyka i brac recepte na dupka...

reklama
no w przyszly czw to bedzie u Ciebie 28 dc wiec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam mocno, a fluidkow nigdy dosc ;-)

No dokladnie 28dc... patrzac na to ze ostatnie moje dwa cykle to 25-26 dni to sa 2 opcje o ktorych wspomnialam... albo pon-wt mnie @ zaskoczy albo bede testowac....

Zaluje ze nie mierzylam kiedys tempki przy starankach,mialabym porownanie...

Dzieki za fluidki! Polapalam:)

na razie nie rozmawiamy o dziecku, cieszy sie ze jet wszystko ok, ale jak pytałam mu sie o imię to nie chciał o tym rozmawiać, stwierdził ze jeszcze , nie czas ale jest dobrze i to sie liczy, a na wizytę to tak dokładnie nie wiem , do niego się dzwoni i umawia prawie od ręki. po 23 mam dzwonić bo wcześniej będzie na urlopie.

ja stawiam na testowanie :-) a nie lubie sie mylic :-D

Lenka moj ma gotowy caly zestaw imion i co cykl je powtarzal :-D jak poprzednio byl sceptyczny do wczesniejszych zakupow tak teraz nie ma oporow i realizujemy zalozenia 30-50 co miesiac, ale ze w tym miesiacu wychodzi nasza gra (bo na niej sie poznalismy) to niech sobie chlopina kupi ;-) wiec w tym miesiacu tylko 20 ;-)

Ostatnia edycja:
Nanu mega kciuki &&&&&&& trzeba wierzyc ze bedzie dobrze:tak:Lenka gratki fajnie ze wizyta udana kciuki dalej zacisniete &&&&&& Gatto gdzie sie podziewasz??????jak sie czujesz??????jak Gattino?????

Ja tez myszko nie lubie jak sie mylisz:p
Moze to ten 17dc dla nas najlepszy skoro w szczesliwych cyklach sie pojawil,teraz tez.... zobaczymy:) jesli tak to 17 bedzie moja ulubiona liczba:D

A w sb idziemy do znajomych wiec chyba sie bede musiala oszczedzac albo przerzucic na bezalkoholowe-na wszelki wypadek:) z tymi samymi znajomymi mialam taka syt w poprzedniej ciazy w pierwszy weekend marca,bylismy z nimi w pradze i tez bezalkoholowe pilam:) jeszcze w pradze zobaczylam blada druga kreche!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry