reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Loree, prosze mnie nie strofować.:-) Zajączek wylatywał 8 sierpnia do Egiptu. :-) Ładny prezent urodzinowy prawda???:-D
Liczyłam na inny, no ale życie napisało inny scenariusz...

Wiem, wiem że się urlopowałaś:-)
Należało Ci się i jak widziałam na fotkach dobrze się bawiłaś!
A fasolka sama wybierze sobie jakąś okazję i się pojawi:-)
Pewnie już czyha za rogiem:-)

Musiałam kawkę wypic, bo głowa mi pękała a jestem w pracy.
Pierwsza kawa od kilku miesięcy i całkiem dobra była. Myślałam,że nie dam rady wypić a tu taka niespodzianka.

Ja nie moge pic kawki prawdziwej jak juz to zbożową,chociaz jej nie piłam za bardzo ale nawet dobra zaraziłam sie od Patrysi:-)

Od zbożowej niestety nie przestanie mnie boleć głowa.;-)
A jak ostatnio było niskie bardzo ciśnienie to kupiłam sobie mrożona kawkę- SUPER!

Andzia nie myśl,że Cię śledzę, ale ostatnio jadąc do Dąbrowy , chciałam pojechać skrótem i się zgubiłam.:-D
Na dodatek z GPS-em:-D:-D:-D:-D
I wylądowałam w tym Twoim Niepiekle, czy jak to się odmienia. Gdzieś koło ulicy Rzecznej wylądowałam:szok:
Powiem szczerze,że bardzo przyjemna okolica , ale ja myślałam że to już do Dąbrowy należy :-D :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A ! Super chałupki tam się budują. Pewnie dlatego się zgubiłam, bo zamiast na drogę się patrzeć to ja zawsze cudze domy oglądam!

Dzień dobry :-):-)
Ah dziewczynki, zapomnialam powiedziec, ze ide na usg 28.08. Jak ja wytrzymam tyle czasu? I to i tak prywatnie... a takie dlugie czekanie...
Jeszcze tylko 10 dni;-);-)

Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.:confused:
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam:tak:
To malutko Ci przybyło;-);-)

a ja dziś pierwszy dzień w pracy - potem wróciłam do domu i z biegu złapałam się za mycie okna, żeby ochoty nie stracić (tylko jedno umyłam - pracę trzeba sobie dawkować;-)) i dopiero usiadłam do Was a tu rozpisałyście się, że ho, ho:szok:
I miałaś siłę na to wszystko :-D:-D

już wróciłam od gina i nawet pęcherzyk jest ładny ma 19mm to nie jest źle a i luteine mam brać od 21dc a nie 16dc
No to super;-)

a powiedzcie mi czy jakoś można poprawic ruchliwosć plemniczków??
Podobno l-karnityna.;-)

zjadlam obiadek , wypije herbatke i dalej ide robic bombe:sorry2:
A ja monologi piszę do Ciebie na gg:-D:-D

Witaj

Nawet przez wypisanie ciążowego L4 wizyta była droższa o 10 zł:szok:
:confused::confused:

a tak przy okazji,to robotnicy wrzucili nam do kanalizacji 2 torebki foliowe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w niedziele rano M mial sprzatanie,bo wywalilo wszystko w piwnicy :wściekła/y::wściekła/y: musial odwalic brudna robote...
Ale mamy specjalistów :szok::szok::szok:

Cześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska! :szok::szok::szok::szok:
zrobilam progesteron jutro wyniki ...
Trzymam kciuki za wyniki:tak:

Wpadlam na chwile, jestem po wizycie...maly wazy 3600
To kawał chłopaka z niego :-):-)
Mam nadzieje, że z nóżkami szybko uda się dojść do ładu. Trzymaj się.

ja wlasnie na necie ogladam sobie rysynki 3d na ulicy... wkleje wam kilka zdjec zebyscie iwedzialy o co mi chodzi :tak::tak::tak: swietna sprawa...
i co myslicie?? jak dla mnie to jest swietne... chcialabym zobaczyc to na zywo :tak::tak::tak:
Super:-):-)

narazie wymyslilam ze poczekam do jutra do wynikow w razie co odwolam zaraz po odebranie jak beda ok :sorry2:
Dokładnie :tak:
Ja ma też ubezpieczenie u M w pracy i jestem zachwycona ;-);-)

Tak wogole mi jest tak troche smutno dzisiaj mamy II Rocznice Ślubu a spędzac ja bede sama:-(Ale jak wróci to sobie to nadrobimy:tak:
Wszystkiego naj :-D:-D:-D

ja czekam do pojutrza...jezeli nie dostane @ oczywiscie he he
Oczywiście trzymam kciuki:-):-)

Witam się:-)

Loree - zmusiłaś mnie do wyjścia z ukrycia;-)
Kochana - Rzeczna to prawie u mnie:tak: no chałupki się budują - a okolica - wieś:-) cisza, spokój - ja sobie bardzo chwalę:tak:

chyba zaraz muszę sobie zrobić kawki, bo usypiam - jeszcze sie nie przestawiłam na chodzenie do pracy - rano się budzę np. o 4.30 żeby nie zaspać i przewracam na łóżku niedospana a teraz to spać mi się chce, a obiad trzeba robić:no:

Bernadko - dobrze, że rozmowa z M udana:tak:

Szafirku - widać, że w pracy się szefostwo pojawiło - przykro mi - ale dasz radę szybciutko zaciążysz i pójdziesz na L4:tak:

Asiq - jak głowa:-(

Kasiulec - zgaga - hmmm dzidzia daje znać o sobie w każdy sposób:tak:

Makaronka - odpoczywaj:tak: tylko przetłumacz jeszcze co "mówi" suwaczek???

Agniesiar - witam wśród staraczek - nie miałyśmy jeszcze przyjemności chyba:sorry2: moim zdaniem bolą oba jajniki, bo na obu rosną pęcherze - a pęka potem tylko z jednego - dominującego

Kroptusiu - ślicznie Kacperek urósł:tak: tylko z tymi nogami nie za dobrze:no: pzrytulam:sorry2:

Nektarynko - z porodem powyzej 4 kilogramów to prawda, że cesarki zalecają, ale to jest zależne od miednicy matki - lekarz ocenia, czy jest w stanie urodzić i dopiero jak nie to wtedy cesarka - ja mam koleżankę urodziła 2 kolosy - starszy 4400g a młodszy 4500g - oba naturalnie:tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:tak:

reklama
Do góry