reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziękuję za słowa otuchy kochane.
ogólnie to ja chyba już się przyzwyczajam powoli do tej I kreski i przestaje wierzyć że kiedykolwiek zobaczę II.
tak sie zastanawiam czy czekać z rozpoczęciem brania CLO do stycznia czy zacząć już od tego cyklu.

reklama
Musze pogadać z mężem czy nie będzie miał przypadkiem delegacji.
a czemu mówię o styczniu bo on wtedy weźmie na czas moich płodnych dni urlop 1 tydzien albo 2 :D wtedy byśmy działali. a to bez sensu byłoby zaczynać cykl z CLO jak mojego męża nie będzie :D

Dziewczyny !
Ja tylko na chwilkę dzisiaj, żeby dobrego wieczoru pożyczyć :)
Czarnooczko, CLO na pewno pomoże :) I będą i teścik z II kreseczkami wtedy :)
A przypomnij jeszcze mi, czy miałaś drożność badaną?
Sailorku - cieszę się, że Ci lepiej. Na TSH bardzo pomoże Eutyrox i jak się hormonek obniży, to będzie super - zobaczysz ! Czy wcześniej kiedyś badałaś sobie poziom tsh, czy to Twoje pierwsze badanie ?
Noelle, agnieszko - może czekoladka albo kubek dekomoreno troszkę poprawi świat ?
Margotko, suuuuppeerrrr :)
Domikcw - ale pyszność tworzysz... serniczek z brzoskwiniami to bym zjadła. OJ taaakkkkk :happy:

Cześć :-) Ostatnio jakoś tu nie zaglądałam... chyba z braku czasu... I w ogóle jest do d**y. Mój ciągle w pracy. A jak On ma wolne to ja w pracy. I tak się mijamy... Ech...

Za miesiąc Wigilia!!! Szok!!! Jak to zleciało...:szok::-D

reklama
Dziewczyny gdzie Wy się podziewacie?? aż smutno się robi na sercu widząc takie pustki tutaj...
Pianko gratuluję połóweczki:) to teraz już z górki poleci:)
U nas też ponuro, dlatego trzeba sobie umilić ten weekend i tak: na obiad robię pizzę, a na wieczór z okazji rozpoczęcia dni płodniaka:D szykuję sałatkę, pieczywko czosnkowe i winko, które już się chłodzi:)
Myniutku a jak Twoje plamienie?
Czarnooka ja też bym nie zwlekała z CLO:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry