• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziękuję za słowa otuchy kochane.
ogólnie to ja chyba już się przyzwyczajam powoli do tej I kreski i przestaje wierzyć że kiedykolwiek zobaczę II.
tak sie zastanawiam czy czekać z rozpoczęciem brania CLO do stycznia czy zacząć już od tego cyklu.

reklama
Musze pogadać z mężem czy nie będzie miał przypadkiem delegacji.
a czemu mówię o styczniu bo on wtedy weźmie na czas moich płodnych dni urlop 1 tydzien albo 2 :D wtedy byśmy działali. a to bez sensu byłoby zaczynać cykl z CLO jak mojego męża nie będzie :D

Dziewczyny !
Ja tylko na chwilkę dzisiaj, żeby dobrego wieczoru pożyczyć :)
Czarnooczko, CLO na pewno pomoże :) I będą i teścik z II kreseczkami wtedy :)
A przypomnij jeszcze mi, czy miałaś drożność badaną?
Sailorku - cieszę się, że Ci lepiej. Na TSH bardzo pomoże Eutyrox i jak się hormonek obniży, to będzie super - zobaczysz ! Czy wcześniej kiedyś badałaś sobie poziom tsh, czy to Twoje pierwsze badanie ?
Noelle, agnieszko - może czekoladka albo kubek dekomoreno troszkę poprawi świat ?
Margotko, suuuuppeerrrr :)
Domikcw - ale pyszność tworzysz... serniczek z brzoskwiniami to bym zjadła. OJ taaakkkkk :happy:

Cześć :-) Ostatnio jakoś tu nie zaglądałam... chyba z braku czasu... I w ogóle jest do d**y. Mój ciągle w pracy. A jak On ma wolne to ja w pracy. I tak się mijamy... Ech...

Za miesiąc Wigilia!!! Szok!!! Jak to zleciało...:szok::-D

reklama
Dziewczyny gdzie Wy się podziewacie?? aż smutno się robi na sercu widząc takie pustki tutaj...
Pianko gratuluję połóweczki:) to teraz już z górki poleci:)
U nas też ponuro, dlatego trzeba sobie umilić ten weekend i tak: na obiad robię pizzę, a na wieczór z okazji rozpoczęcia dni płodniaka:D szykuję sałatkę, pieczywko czosnkowe i winko, które już się chłodzi:)
Myniutku a jak Twoje plamienie?
Czarnooka ja też bym nie zwlekała z CLO:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry