reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Emilka ja mysle ze wiele zalezy od dziecka Krzys poprostu spokojny jest poza tym poki co nie biore go do siebie w nocy (chociaz mi zal ) bo jak jula sie przykula to boje sie ze go uszkodzi

reklama
:-)czesc dziewczyny :-)
mam do was pytanie jak ubieracie swoje maluchy na spacery w pogode jaka mamy ostatnio ?? :baffled:
gdy jest slonce ja ubieram swoja corke w:body z dl rekawkiem, spodenki, na to cieply pajac. gdy wychodzimy na spacer troche pozniej(tak po 17) to zakladam jeszcze cienki kombinezon, ktory czasem i tak jest rozpiety. i oczywiscie czapeczka- polarowa,raczej ciepla.

i juz sama nie wiem, czy nie jest jej za cieplo, czy za zimno.
powiedzcie mi jak wy ubieracie swoje pociechy?
i czy macie jakies sposoby sprawdzenie czy maluchowi jest dobrze- ja sprawdzam czy ma cieple raczki i kark.

pozdrawiam was i gratuluje pociech :-)

polarowa czapeczka.... a ja myslałam ze mamy wiosne juz... najgorzej jak dziecku głowe przygrzeje.. zwykła bawełniana ciensza lub grubsza w zaleznosci oid ciepła .. albo sam kapturek z kurteczki

a raczki jak sa ciepłe to najczesciej dziecku jest zaciepłio juz...

dzisiaj mały miał body z krótkim, bluze rajty dziny kurtke cieplejsza i czape baweniana.. niczym nie przykryty w foteliku.. wychodziłam przed 10ta

ja mam bawełnianą taką grubszą troszeczke a mama każe mi ją kocem jeszcze opatulac (w sensie wokol głowy żeby jej "nie zawiało") co ja mam z tą kobietą zrobic:-(
dziewczyny czy z przegrzania dziecko moze miec katar?

reklama
u mnie dzis tragedia-trzesienie ziemi
dobrze,ze to nie w moim regionie,u mnie zatrzeslo sie tylko lozko i okna oraz zyrandol,ale i tak sie przestraszylam....:-(

Do góry