salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pumi najlepszy naprawde jest krochmal, wsyp troche maki ziemniaczanej do wody, albo ten nadmanganiam, esti ma racje.
dziewczyny !!! moje dzieko wpadlo chyba dzisiaj w jakas spiaczke o 20 juz spal jak zwykle wieczorem i na jedzzenie obudzil sie dopiero o 5 rano !!!!!!
nigdy tyle nie spal !!! max to bylo 7 godzin i to tylko 3 razy chyba. az sie zerwalam na rowne nogi jak zobaczylam zegarek przed 5 bylo a za chwile zaczol kwilic maly, boze az mi sie cieplo zrobilo.
dzisiaj szczepienie zobaczymy co to bedzie, ale biore ze soba czopek bo po szczepieniu do moich rodzicow idziemy mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny, a ja juz sie nie klade ide sie myc ( bo maly znowu spi) szykowac ciuszki, odciagac pokarm itd. a tak wogole to dzien dobry wszystkim
dziewczyny !!! moje dzieko wpadlo chyba dzisiaj w jakas spiaczke o 20 juz spal jak zwykle wieczorem i na jedzzenie obudzil sie dopiero o 5 rano !!!!!!
nigdy tyle nie spal !!! max to bylo 7 godzin i to tylko 3 razy chyba. az sie zerwalam na rowne nogi jak zobaczylam zegarek przed 5 bylo a za chwile zaczol kwilic maly, boze az mi sie cieplo zrobilo.dzisiaj szczepienie zobaczymy co to bedzie, ale biore ze soba czopek bo po szczepieniu do moich rodzicow idziemy mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny, a ja juz sie nie klade ide sie myc ( bo maly znowu spi) szykowac ciuszki, odciagac pokarm itd. a tak wogole to dzien dobry wszystkim

Esti czy mozna samemu stwierdzic ze dziecko ma atopowe zapalenie skory jak ja mam ten problem?i czy to mozliwe zeby nie dotyczylo calej skory na ciele tylko glowa i twarz?kapie go w oilatum emulsji a pozniej nawilzam oliwka bambino i jest oki.glowka juz lepiej umylam 2 razy mustela.a buzke smaruje codziennie kremem oilaum jest poprawa ale czuje chrostki......
zdjecia sliczne i dzieci i wiewiorek hehe
salik tez tak raz mialam masakra jak sie zerwalam wtedy....a dzis juz jest oki!!!wprawdzie nie mogl usnac bo tak go cos meczylo i usypialam go chyba z 6 razy ale jak zasnal ok21 to obudzil sie o 2 a pozniej o 6 wiec jestem wyspana:-)