reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
milli, natalcia sliczna dziewuszka,:-D

basia, t bardzo indywidualna sprawa, ja nigdy nie lulalam, Nadi od poczatku zasypiala w swoim lozeczku, ku wielkiemu zdziwieniu mojej mamy. Niektore dzieci tak juz maja i potrzebuja zasypiac przy mamusi nawet do 10 roku zycia i nie ma w tym nic zlego, od tego sa mamusie:tak:( ja lubilam jak mama mnie po plecach glaszcze jak zasypiam nawet jak mialam z 12 lat i nie jestem ani rozpieszczona ani rozwydrzona):rofl2:

Nadusiu, wszystkiego najkochańszego!!
mili, w końcu odważyłaś się zrobić ten pierwszy krok ku niezgodzie z babką!! :laugh2: gratulacje!!!!! teraz juz tylko bedzie gorzej! (tzn gorzej dla niej dla Was w koncu ulga!!), a Natalcia cudeńko, wiadomo, moja imienniczka :rofl2: (wybaczcie skromność :zawstydzona/y:)
a moja mala na początku lulana byla, musiałam ja usypiać czasem nawet pponad godzinę, potem miala taki okres że sama zasypiala, a teraz tez musze ją lklulać i daję jej pieluszkę do łóżeczka zeby się przytulila i smoka podaję co chwilę i działa, co prawda usypianie zajmuje mi wciąż z pół godziny bo ona z początku płacze i wali rękami nogami, ale uspokaja się i wtulona w pielusię zasypia
my zaraz na szczepienie idim, cholera boję się jak tym razem zareaguje...

aaa, zapomniałam, Joooaaa, kurcze tak szybko macie już prawie wszystko przygotowane doo ślubu, my totalnie w proszku, dopiero sala zarezerwowana!! :baffled: ja po sukienkę nie mam jeszcze odwagi sie wybrać, bo pewnie połaczę się przymierzając już pierwszą że się w cyckach nie mieszczę :wściekła/y: ja przeznaczam na kieckę max 800zł (bo i tak dochodzą do tego but, rajstopki, fryzjer, paznokcie, makijaż, więc cholera i tak wyjdzie dużo kasy!), tzn będę przymierzać, wybiorę sobie konkretny krój i kuzynka mi uszyje, więc ja płacę tylko za materiały, koronki, ozdóbki i takie tam pierdółki

O widze,że temat zasypainia poruszony:-)
No i bardzo dobrze
U nas troszke gorezj z tym zasypainiem wieczornym.
Maly jest kapany o 19.30- pozniej karmiony. Czasem zadzry mu sie zasnac przy cycusiu albo butli ale z reguly musze z nim siedziec az nie zasnie...Chyba robie blad. Powinnam go odlozyc do lozeczka i niech sie przyzwyczaja do spania w nim.
od kilku dni Borys probuje spac u siebie w pokoju w lozeczku. do tej pory spal z nami w pokoju, w gondolce. Ale gondolka zrobila sie za mala- młody nie ma jak raczek wyprostowac. Zasypia przy mnie a ja go poznoiej odkladam do łózia...

Dziuba powodzena na szczepieniu, ciekawe jak tam wesele u ciebie bedzie, moze przyjdziemy z Nadusia popatrzec i porobimy Ci zdjecia( oczywiscie z ukrycia, zza krzakow):-Dsluchaj jezeli chodzi o ta restauracje w palacu opatow to czy jest jakis limit czasowy, czy mozna robic impreze cala ncna bo nie jestem pewna, a bedziesz miala kapele czy DJ?

wszystkiego naj dla Nadusi!

Tobi na szczęście raczej zasypia sam, tylko latamy mu smoka podac jak wypadnie - jak Mili. Nota bene, dobrze zrobiłaś z babcią:tak:.
Młodziak ostatnio oszalał ze spaniem, już kilka nocy zasypiał ok 23 i do 7 spał nieprzerwanie bez budzenia nawet na spanie.:szok::-)
Sukienkę ślubną zaprojektowałam sobie sama i szyła mi znajoma krawcowa - materiały i szycie kosztowało 400zł! Może ją jeszcze ubiore kiedyś jak cycki zgubię:baffled:.

reklama
dziekujemy za zycznia, solnizantka spi:-D
rowno 3 miesiace temu wlasnie odeszly mi wody:tak:...

dowiedziala sie ,ze moja kuzynka w stanach tez bedzie miala coreczke, to sie nadaje do zbadania, takiego babinca trudno sobie wyobrazic, mam siostre , 10 kuzynek, (1 kuzyn sie zaplatal) 3 siostrzenice:szok::szok::szok::szok::szok:niezle co?
pogoda w gdansku okropna, gdzie to slonce, ???dola juz mam a ma tak padac przez nastepne 2 tygodnie, masakra...

no nic ugotuje, pojade na zakupy jak wroci luki, jakis obiad wyczaruje i porobie imbirowe mufinki, moze jeszcze marchewkowe i z biala czekolada z malinami...intelektualna studnia!
kura w kurniku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry