reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asia ja robie dokladnie tak samo tylko jak zasnie to bez prpblemu spi w swoim lozeczku nigdy z nami....moze nasze dzieciaczki tak potrzebuja pozniej jak beda starsze beda lezec w lozeczku ...bajeczka buzi i dobranoc oby hehe:laugh2:Dziuba nie panikuj bedziesz panna mloda z pieknym biustem:-pzreszta Anja to udokumentuje bo sie zabawi w papparaci :-D
Nadusia wszytskiego co naj kochanie:-)Mili gratulacje!!!!!a walnelas sobie kielicha hehe zartuje oczywiscie wiesz o co chodzi o psychicznego kopniaka w pupe:-pPandi jak przestaniesz karmic to zgupisz:tak:

reklama
Anja niezle:-Dwczoraj dzwoni do mnie kumpela z ktora mieszkalam jak studiowalam i wiecie co powiedziala: Basia mam wiadomosc potrzebuje przeszkolenia na najblizsze 9 miesiecy jak dbac o siebie i prawdopodobnie bedziemy miec dzieci w rownym wieku hehehe:-D!!!a ja szok i gratulacje hheehe jest w 6 tyg ciazy!!!ale sie ciesze:-)

dziuba127- bo my mamy termin ustalony od tamtego stycznia, jak tylko ustaliliśmy to podzwonilismy po okrkiestre, kamerzyste, teraz mam to juz z głowy, 14 przyjda zaproszenia (95) i zacznie sie rozwożenie :( okropność, tym bardziej ze jest juz dziecko a swoim rodzicom nie zostawiam dziecka, czesc sie wyśle, ja lubie mieć wszystko uszykowane, nie na ostatnią chwile, dlatego tez szybciej wypozyczyłam sukienkę ,bo trzeba z 3,4 miesiace przed zarezerwowac-bynajmniej tak jest w Łodzi.
Ja nie chce swojej sukienki na wieszaku w szafie, tylko kurz zbiera...
Jesli chodzi o zasypianie, to małego kompię o 21, daje jedzonko, kłade i on sam zasypia, śpi do 2-3 jedzonko i o 5 sie budzi, godzinka przerwy i do 9, nie jest źle ...

Jooaa - ty chudzielcu!
Duska- 100 lat!!!
xx_tort.gif

Ja Dominike tez nauczylam zasypiac sama ale godzine przed zasnieciem musimy sobie polezec u mnie w lozku i pogaworzyc- jak zaczyna ziewac odkladam ja do lozeczka i chwile jeszcze pogada i zasypia. Tak jest od okolo tygodnia.
Mili- wreszcie sie postawilas- trzymaj tak dalej to wreszcie wyjdzie na twoje.

my juz po szcepieniu znowu masakra nawet tyle nie plakal na samym szczepieneiu co w domu :-( klute 2 raczki i nozka. ale dostal czopek i jest git nawet pospal 20 minut, a ja jestem u rodzicow i zaraz go posle z jedna z ciotek na spacerek. my kapiemy malego co 2 dzien o 19.30 a jak nie kapiemy go to i tak go do spania przygotowuje o 19.30 zawsze to samo natluszczanie, nosek czesanie itd. potem flacha i odbicie ale przy odbiciu juz zasypia na moich piersiach i odkladam go do lozka wiec nie wiem do czego to zaliczyc lulac go nie lulam a sam w lozku tez nie zasypia :-D

Ja wchodze w spodnie sprzed ciazy.W wiekszosc w kazdym razie.A moj rozmiar to znow 34!jestem bardzo zadowolona.Czasem(rzecz jasna0od numeracji zalezy) 36 ale jednkak wrocilam do 34.Jestem bardzo zadowolona z tego tytulu :tak: I pozostaly mi tak mniej wiecej 2-3cm do zrzucenia w obrebie bioder/ud i juz nic wiecej nie bede chciala.Czyli troszke jeszcze wiecej ruchu :tak: wlasnie sie zbieramy na spacerek.A przy okazji nabierania formy i spacerow to nawet udalo mi sie zlapac troche slonca na buzi-jestem normalnie juz opalona!Niesamowite :-D Czlowiek siedzial w pracy i pierwsze oznaki powrotu sloneczka zaczynaly byc zauwazalne okolo maja a tu poczatek czerwca a ja opalona na buzi!

Nie ma reguly z tym zasypianiem.Ale w tym "Jezyku niemowlat" jest napisane,ze kazde dziecko niezaleznie od temperamentu i usposobienia potrafi zasypiac samodzielnie w lozeczku tylko trzeba znalezc sposob zeby je wyciszyc.Czytam sobie ta internetowa jak mam chwile wolna :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry