reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Szczypi tylko zebym ja miala taka madrosc co to moje malenstwo ulula byloby super a nie mam serca go tak sprawdzac i meczyc :-(
Agne a karmisz cycem???uwazaj zeby ich nie przeziebic nawet jak jest cieplo!ja raz bym sie tak zalatwila;-)Joooaaa ja nosze 36 a spodnie 28 nosilam mniejsze ale biodra mi sie poszerzyly troszke:blink:juz w sumie czuje sie "soba":-Dtylko nad brzuszkiem troszke popracuje zeby byl plaski bo malo brakuje:tak:

Anja, w życiu bym nie chciała takich odsysań robić chirurgicznie!:no: zresztą ja mam głównie piersi powiększone, no trochę brzucha ale waże już mniej niż przed ciążą:happy:
Agnie, ze spacerami bez kurtki to faktycznie uważaj, bo ja właśnie tak sobie załatwiłam to ostatnie zapalenie, trochę była spocona bo małego nosiłam do biblioteki a potem z rozpiętą kurtką wyszłam na zewnątrz i... prawie 39 st gorączki 3 dni poźniej. Myślę że to od tego.
Pogoda do d.:baffled:

no to czym sie Pandi przejmujesz, a ze cycki ci troche swiat przeslaniaja:-D:-D:-Dfajnie:laugh2:
ojciec dziecka w domu wiec ja pojade sobie, lubie wieczorami chociaz samochdem pojezdzic dla relaxu:-D wstapie do galerii, troche po sklepach poganiam, moze jakas ksiazke kupie.
pozeram ostatnio jedynie Kapuscinskiego:-pi pozamawialam kilka pozycji z WUJ-a, ale narazie sie nie moge nad nimi skupic, za mundre chyba:crazy:dobrze,ze chce mi sie czytac, bo pod koniec ciazy to jedynie ploty o Dodzie mi przez mozgo-czaszke przechodzily:rofl2:

cześć laseczki, my już po szczepieniu!
Martynia byla baaaardzo dzielna, trochę tylko pplakała po kłuciu, ale pani pielęgniarka krzyczala, klaskala glosno i machała jej grzechotka przed twarzą i mala szybko sie zainteresowała tym i nie miała uż czasu na płacz, przyjechAŁYŚmy do domu i przyszła moja kuzynka, to trochę se pogaworzyła, pośpiewała i teraz lulka :laugh2:
jeju, Salik, dlaczego Wiktor mial aż 3wkłucia?? na co go jeszcze szczepilas? i która to dawka była dla niego?? my tylko jefno udo pokłute...
Anja, ja jak byłam płacić zaliczkę w tej knajpie to gadalam z takim kolesiem przy sobie, czarne włosy, cholernie wygadany, mowił że nie ma limitu czasu ale mówił tez że po weselu (jeś,li trwa całą noc) jeśli jesteś zadowolona z obsługi to wypada dać napiwek kelnerom... napiwek to znaczy ile???? bo ja się totalnie nie znam...
my nie mamy orkiestry i dj, będzie sobie muzyzka z płyty leciała, ten facet mówił że można przynieść swoje płyty i będą puszczać, a oni też tam mają super muzyczę taką pasującą do wnętrza. My nie chcemy orkiestry ani dj bo nie planujemy wielkiego weselicha, bo to będzie impreza razem ze chrzcinami małej, więc będzie tylko takie przyjęcie dla rodziny, ok. 30osób. A zreszta ślub mamy na 18, więc potrwa to z półtorej godz, potem dopiero przyjęcie. Za to w następny weekend po ślubie zapraszamy wszystkich młodych, znajomych, kuzynów i kuzynki i przyjaciół na wielką imprezę, chcemy wynająć jakąś wielka lożę w jakimś klubie blizej nam jeszcze nie określonym i się bawimy i imprexzujemy do upadlego całą noc albo i dłuzej, jeśli nie wszyscy zdążą się przez noc upić! :laugh2: i mam nadzieję że przyjdziesz razem z Łukim (hmm, Nadusia musi poczekać jeszcze parę lat) pobawić się z nami :laugh2:

oj dziewczyny moje maleństwo nie ma gorączki, nie ma brzydkiej kupy, takda brązowa albo zółta ale jest podbarwiona sluzem krwistym.fuck jutro ide na szczepienia to sie dowiem co sie dzieje :-(

Witam mamuśki.U nas było dzisiaj prawie 20 stopni wiec spędziliśmy prawie cały dzień na słonku!
Wszystkiego dobrego dla Nadusi:-):-):-):-):-)
B-Asia jak kąpiesz w Oilatum to już nie używaj oliwki- nie wolno ...od tego mogą być te czerwone zmiany.......to za dużo kosmetyków.
AZS ja podejrzewałam a lekarz potwierdziła moje podejrzenia..........ale ja jestem po 200 godzinach zajęć z dermatologii wiec nie miałam problemów z rozpoznaniem;-)
Więc się przejdź do dobrego dermatologa jak odstawienie oliwki nie pomoże!
Ja też wchodzę w spodnie sprzed ciąży i już biodra mi sie zwęziły!:tak:

reklama
B-Asia jeszcze rada położenej ze szkoły rodzenia:Jak chcemy żeby dziecko samo zasypiałao to należy podczas karmienia pod pachę położyć sobie pieluchę tetrową i parę kropel z melaka spusćić.Potem kładziemy dziecko do łóżeczka z pieluchą koło buźki.Dziecko czuje zapach mamusi i łatwiej mu samemu zasnąć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry