reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o matko, Esti, Ty juz emulsji na słoneczko używasz?? :szok: w Gdańsku jakieś 3stopnie max, ciągle pada, zimno, szaro, ponuroo, ogólnie pogoda totalnie zjebana!! ehh, wybaczcie słownictwo ale już nie mam sił na to... pewnie nie będzie w ogóle wiosny w tym roku tylko jak się zrobi słonecznie to od razu lato będzie!!

dziewczyny mam pytanie,
moja mała jak ją trzymam tak pionowo na rączkach to się strasznie odgina do tyłu, plecki i główkę strasznie odgina, a wczoraj byla u mnie kolezanka która studiuje fizjoterapię i mówiła że to nie wolno dziecku na to pozwalać i koniecznie mam powiedzieć o tym pediatrze że ona tak robi, ale ja oczywiście zapomniałam... :zawstydzona/y:
wiecie coś o tym że nie wolno dziecku się tak wyginać??

wiktor jest szczepiony normalnie i w lutym mial 3 teraz mial 3 i za 6 tygodni tez beda 3 . lekarz kazal mi kupic nurofen dla dzieci na bol i goraczke i podzialalo spi slodko jakaniolek moze znowu pospi 9 godz :-) pewnie nie :-(

Ostatnio alergolog-pediatra powiedziała mi z e Olisiek za wysoko podnosi główkę...........kazała skonsultować z rehabilitantem............byliśmy i jest ok.Ale każdy przypadek jest inny więc dla spokoju skonsultuj z pediatrą.
A czy wasze dzieciaczki mają jeszcze zaciśnięte piąstki ale tak luźno?Bo Oli jak śpi to tak ma.
UFFFFFFFFFF....lodówka odmrożona, umyta, 3 prania zrobione i rozwieszone:tak:
Dziuba ja już smaruję Oliśka od tygodnia, bo słonko już mocniej świeci ..i bardzo łatwo o oparzenie buzi , bo to taka delikatniusia skórka u dzieciaczków.
Ja cały rok używam kremów z filtrrem do twarzy takich na dzień i podkładów z filtrem
Skrzywienie zawodowe....................:sorry2::dry:

ale spryciula, wie że jak wypluje smoka to idę do niej żeby jej wsadzić do buźki, jak do niej podchodze to się uśmiecha i trzyma za rączkę mnie, a jak odejdę to wypluwa smoka i krzyczy, zebym znowu przyszła do jej łóżeczka!!
no nic, idę ją ululać i z psem i też zmykam przed telewizor jakies tandetne filmy pooglądać...
wszystkim dzieciom i rodzicom słodziutkich snów :blink:

ahh, zapomnialam się pochwalić, dziś u pediatry było ważenie no i... Maryna nie waży jeszcze 7kg, jedynie 6900!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale pani powiedziała że i tak za dużo przybrała... dla niej ciągle jest za dużo!! :wściekła/y:
dobranos laseczki

reklama
Esti dziekuje za rady!!:tak:zastosowalam sie juz dzis!!!;-)glowka po musteli jest oki i wloski sa sliczne;-)wogole moj syn chyba bedzie blondynem bo Łuki jest ale zima ma ciemniejsze.z ta pieluszka tez podzialalo chwilke go potrzymalam i usnal:tak:wiecie co....Wam jest latwiej bo Wasze maluszki ssa smoka a moj Kubus nie:sorry2:nie chce go uczyc na sile jak nie chce...a czasem probuje ale musze mu trzymac wiec sie poddaje:dry:Kubus ma luzlo piastki ale tez lubi spac z calkiem plaskimi raczkami;-)wogole juz nie plamie tak sie ciesze!wogole nie pisalam Wam ze bylam u gin i zbadala mnie i zrobila usg z macica i jajnikami all si wiec mi ulzylo:tak:ale wkladke jak cos bede mogla miec dopiero po pol roku bo plamilam i mowila ze to bylaby strata sianka bo jak sie krwawi to trzeba ja wyjac:baffled:chyba oki co zdecyduje sie na te tabletki a moze zastrzyk???dalej ten sam problem yh..........no nic ide do niej w pon to pogadam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry