reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Właśnie........Oliś też nie ciąga smoka.............jak potrzymam to ciąga.....skoro nie chce to nic na siłę:-)ale z asypianiem nie ma problemu.zasypia sam.....a najczęściej to przy karmieniu;-)

reklama
a powiedz jak Ci zasypia przy karmieniu to bez problemu mu sie odbija??bo kuba jak dobrze usnie to nie ma bata:dry:nie beknie....a ja sie martwie ze mu powietrze zalega tylko ze jak sie karmi piersia to ponoc nie zawsze musi sie odbic:sorry2:

my tez po szczepieniu i Natalia okropnie je pszeszla juz na wstepe gdy lekarz przewrocil ja na brzuszek zeby zbadac to sie rozdarla tak okropnie ze jej uspokoic nie moglam a to dopiero poczatek bo najgorsze miala przed soba:-( przy zastrzyku te sie darla i pozniej przy ubieraniu, do auta musielismy biec bo ona lubi jezdzic i wtedy jest spokojna, pozniej zamiast do domu zajechalismy do tesciowej i tam tak samo ryczala ciagle, nawet jak sie na nia tylko popatrzyli i zeby bylo malo jej wrazen to do tesciowej przyjechala babka bo z pracy wracala no i moje dziecko juz wogole spazmy dostalo, dwie lampucery to zaduzo jak dla takiego malenstwa:-Dteraz sobie slodko spi bo wymeczona jest, a jak wrocilismy do domu to zaczela sie slodko usmiechac i gaworzyc:-) Natalka wazy juz 5450 i 62cm ma no i wlasnie zaczela zabkowac a przy zabkowaniu lekarz mowil ze moze pojawic sie katarek a ona ma, to dobrze ze to nic powaznego bo sie tym katarkiem martwilam
Wszystkiego najlepszego dla Nadusi slonka naszego!!!

Mili Wy to sie macie z tymi babkami:sorry2:najwazniejsze ze juz slodko spi!dobrze ze takie malenstwa nie pamietaja tych smutnych rzeczy:tak:oby dobrze znosila to zabkowanie okropne!!!;-)

Ba-Asia jak zaśnie to tak samo jak Kubuś....nie ma bata żeby mu sie obiło.....ale on tak ma od urodzenia,że w nocy mu sie nie odbija a w dzień tak.I jest wszystko ok. więc się nie martw sie nie martw:tak:

100104~1[1].GIF dla Nadusi.
Moj jutro ma szczepienie. Ja zaraz sie załamie, moj juz poraz 6-7 robi kupe i to brzydką. Oby to tylko przez ząbkowanie. :-(

Albi nie martw sie na zapas, jutro idziesz do lekarza i zobaczysz ze wszystko ok. A my dzisiaj znalezlismy fajne mieszkanko juz po kapitalnym remocie tylko wchodzic i mieszkac no i tesc jedzie jutro do tego biura nieruchomosci zobaczyc czy da sie zaklepac to mieszkanko oraz zeby wycenili to ktore chcemy sprzedac zeby miec pieniazki na kupno tego ale i tak bedziemy mogli je dopiero w maju sprzedac wiec nie wiem czy wlasciciel tego miszkania bedzie chcial poczekac , mam nadzieje ze tak bo naprawde male pieniazki chce za nie wiec prosze dziewczynki 3majcie kciuki:tak:, boze chyba nie bede mogla wogole przez to spac:-D

reklama
Albi a moze to jest grypa jelitowa? ja nie chce krakac, sprobuj dac Dawidkowi smekte i podawaj mu duzo picia zeby sie biedaczek nie odwonil. mam nadzieje ze bidulkowi nic nie bedzie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry