szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Nadusi spoznione-przepraszam za zwloke
i Natalce wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!!
Moja malizna zaczela cos ostatnio marudzic przy zasypianiu.Raz wzielismy ja do pokoju,gdzie siedzielismy.Powirowala troszke i w koncu zasnela.Nastepnego dnia wzielam ja na rece i za chwileczke doslownie juz spala.Pozniej to samo(jeszcze udaje bezczelnie jak tate do niej wysylam,ze jest glodna)-wzielam na rece zeby dojadla i co?nie jadla tylko przytulona zasnela."OOO NIEEEE!!!!" mysle sobie.Wiec zasiadlam wczoraj jak marudzila kolo lozeczka i opowiedzialam jej bajeczke.I chwile pozniej juz byla baaardzo spokojna i wyciszona(chociaz poczatkowo nadal marudzila) i jak skonczylam to sobie poszlam a ona znow sama zasnela!
Moja corcia juz taka duuuuza,ze nalezy jej zakupic pierwsza(wlasna bo ma kilka po mamusi jeszcze
) ksiazeczke z bajkami.I tata bedzie jej codziennie czytal wieczorem!
Albi jak obejzalam to zdjecie to szok
Ja bym dzwonila na pogotowie sie pytac jednak.Jasne,ze bez paniki jesli Dawidek byl spokojny ale jednak bym zadzwonila zapytac co to moze byc!Koniecznie sie odzywaj dzis co sie dzieje!
Mili trzymam kciuki za to kieszkanko!Nie wyobrazam sobie zeby mi ktos tak dziecko z pokoju podkradal!Mnie tesciowa wczoraj zbesztala,ze mala ma zimne raczki!I juz to mnie zdenerwowalo(a tesciowka jest swietna kobita tak poza tym) bo ciagle ja przykrywa po szyje!A ona i tak ma zimne raczki
zupelnie jak matka...
i Natalce wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!!Moja malizna zaczela cos ostatnio marudzic przy zasypianiu.Raz wzielismy ja do pokoju,gdzie siedzielismy.Powirowala troszke i w koncu zasnela.Nastepnego dnia wzielam ja na rece i za chwileczke doslownie juz spala.Pozniej to samo(jeszcze udaje bezczelnie jak tate do niej wysylam,ze jest glodna)-wzielam na rece zeby dojadla i co?nie jadla tylko przytulona zasnela."OOO NIEEEE!!!!" mysle sobie.Wiec zasiadlam wczoraj jak marudzila kolo lozeczka i opowiedzialam jej bajeczke.I chwile pozniej juz byla baaardzo spokojna i wyciszona(chociaz poczatkowo nadal marudzila) i jak skonczylam to sobie poszlam a ona znow sama zasnela!
Moja corcia juz taka duuuuza,ze nalezy jej zakupic pierwsza(wlasna bo ma kilka po mamusi jeszcze
) ksiazeczke z bajkami.I tata bedzie jej codziennie czytal wieczorem!Albi jak obejzalam to zdjecie to szok
Ja bym dzwonila na pogotowie sie pytac jednak.Jasne,ze bez paniki jesli Dawidek byl spokojny ale jednak bym zadzwonila zapytac co to moze byc!Koniecznie sie odzywaj dzis co sie dzieje!Mili trzymam kciuki za to kieszkanko!Nie wyobrazam sobie zeby mi ktos tak dziecko z pokoju podkradal!Mnie tesciowa wczoraj zbesztala,ze mala ma zimne raczki!I juz to mnie zdenerwowalo(a tesciowka jest swietna kobita tak poza tym) bo ciagle ja przykrywa po szyje!A ona i tak ma zimne raczki
zupelnie jak matka...
i mam nadzieję że przyjdziesz razem z Łukim (hmm, Nadusia musi poczekać jeszcze parę lat) pobawić się z nami

tak samo jak spi kolo lozeczka powinno byc ok 18 stopni on ma troche wiecej ale spi w pajacyku i bodziaku all bawelniane cienkie i lekki kocyk do brzuszka go przykrywam a ona raz mi go jeszcze recznikiem przykryla wiec ja opieprzylam ze ma tego nie robic bo jest mu za cieplo i sie rozkopuje!a poz atym jak jest chlodniej dziecku sie lepiej spi