dziuba127
mama Martysi i Maleństwa
o matko, ja jak małam rok to ważyłam zaledwie 8
taka kruszynka mała bylam 
a mnie się też pediatra pytała czy non stop mała siedzi mi przy cycu a ja mówię że nie, normalnie je co 3godz, a ona mówi ze powinna być rzy cycu ok.10-15min, a moja mała w życiu tyle nie siedziała, u niej 5min max i najedzona drze się ze już nie chce, więc nie wiem dlaczego ona się taka duża robi, a właściwie to nawet nie jest gruba tylko duża... a ja już wszystko robię zeby wydłużyć jej okresy między jedzeniem i teraz np. ostatni jadla o 9.30 i do tej pory śpi, chociaż już mieli ustami jak by jadła ale jeszcze sen jest silniejszy - ale ona śmiesznie wygląda jak tak robi!
taka kruszynka mała bylam a mnie się też pediatra pytała czy non stop mała siedzi mi przy cycu a ja mówię że nie, normalnie je co 3godz, a ona mówi ze powinna być rzy cycu ok.10-15min, a moja mała w życiu tyle nie siedziała, u niej 5min max i najedzona drze się ze już nie chce, więc nie wiem dlaczego ona się taka duża robi, a właściwie to nawet nie jest gruba tylko duża... a ja już wszystko robię zeby wydłużyć jej okresy między jedzeniem i teraz np. ostatni jadla o 9.30 i do tej pory śpi, chociaż już mieli ustami jak by jadła ale jeszcze sen jest silniejszy - ale ona śmiesznie wygląda jak tak robi!