reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Natalka dziekuje za zyczeniaa ja dziekuje za 3manie kciukaskow , narazie nic konkretnego nie wiem na tmat mieszkania wiem ze tesc byl w biurze nieruchomosci dzisiaj ale nie chcial nic przez telefon wiecej powiedziec bo powiedzial ze to nie rozmowa na tel, wie jutro z rana pojedziemy sie dowiedziec i znow chyba nie przespie nocy.Albi dobrze ze zrobilas usg i z brzusiem ok, cala noc snil mi sie Dawidek i ta jego kupka z krwia. Dziewczynki juz jestesmy ze soba tak zrzyte ze zyc bez siebie nie mozemy:-D, a tak wogole to wlasnie gdzie podziewa sie Pumi, chyba do Pensylwani pojechala i cos dawno nie odzywaly sie aOLA, Girly, Donia i Nanina, no i Sylka tez nie daje znaku zycia

Mili TY spij spokojnie!!!za Wasze mieszkanko tez sie pomodle ;-)za Wszystkie mamusie i maluszki sie pomodle a co:-p masz racje tak sie zzylysmy ze ja ....jak nie wchodze dluzszy czas na forum to mi jakos lyso,,,,,:-Dzmykam lulac do jutra!!!

Basia dzieki, ja tez mam tak samo ze jak tylko oczy otwieram to laptopa waczam albo jak z dworu przychodze to pierwsza przy nim siedze i nieraz z mezem sie kluce kto ma siedziec:-D A przez to mieszkanie to naprawde lulu nie pujde bo juz tak blisko a jednoczesnie daleko, przezywam to tak bardzo bo sie strasznie ciesze ze juz nie dlugo bedziemy tylko w trojeczke sami dla siebie

Mili ja też sie z mężem wieczorami spieram kto ma przy kompie siedzieć.....znalazłam rozwiązanie............niech mi mąż kupi laptopa i będzie po problemie:-D:-D:tak::tak:Śmieje się ze mnie ,że bez forum nie mogę żyć hi hih ih ih:tak:Wyśmiał mnie, łobuz jeden....a tak an poważnie to kasę zbiera na profesjonalny sprzęt i zakłada własną firmę więc na razie o laptopie mogę pomarzyć:dry:

A u nas burza z piorunami!A Olisiek śpi w najlepsze.Grzmi i błyska nieźle...pierwsza wiosenna burza:huh:

Esterka ja to i tak mam dobrze bo moj maz i tak dlugo nie posiedzi bo zawsze o 4 musi wstac do pracy i wtedy ja siadam i jestem, a rano przewaznie moge sobie spokojnie posiedziec bo on w pracy tylko wieczorem musze czekac az sie polozy i juz myslalam ze dzisiaj nie usiade bo on ma jutro wolne ale padl jak mucha ze zmeczenia:-D i niestety ten wieczor tez siedze sama ale za to dis sobie pije piwko a co mi sie tez cos nalezy:-D A mysmy kompa sprzedali bo za duzo miejsca zajmowal i laptopa kupilismy ale wojna jak byla tak jest o to:-D 3 mam ciuki za firme Twojegp meza oby wszystko gladko poszlo

Basia dzieki bardzo.
Mili Sylka jak sie pokarze to daje czadu, czyli milon postów jeden po drocim :-D, Pumi jest regolarnie a aOla, Jobo - zupełnie zanikły a przeciez aOla to założycielka wątku głownego.
Nutramigen smierdzi jak wiorki dla gryzonia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry