reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ok ale z krwią. Sorki ale pokaze wam co własnie "wypierdzial"
DSCN2055.JPG

reklama
o moj boze Albi strasznie to wyglada az mnie ciarki przeszly, nie wiem o co moze chodzic, rety zeby to nie bylo nic strasznego. A sprobuj zadzwonic na pogotowie oni laski nie robia ze odpowiedza Ci na pytanie, moj tato raz tak zrobil jak moja siostrzyczka sie darla a oni nie wiedzieli co jej jest i wtedy zadzwonil na pogotowie i pielegniarka powiedziala ze moze to kolki i powiedziala co maja zrobic wiec moze sprobuj bo do rana to ja bym chyba nie wytrzymala.

Albi- fatalnie to wyglada- ja bym od razu halasu narobila na emergency.
Mili- zeby wam sie udalo z tym mieszkankiem- do maja nie daleko to moze facio poczeka. A co z babka ukochana bedzie?
Esti- cos chcialam napisac i zapomnialam:baffled:
La roche nie ma ale mam nivea baby i cos jeszcze i bambino.
I dalej zapomniqalam co chcialam powiedziec- kurde chybam musze cos na skleroze zaczac zazywac

moje dziecko znowu przespalo 9 godzin :szok: i teraz po jedzeniu znowu spi :-) zeby mu juz tak zostalo ale fajnie by bylo. Wiktor juz dawno nie zaciska piastek, jedynie gdzie mozna je teraz spotkac to w buzi :blink:a tak to dlonie ma rozlozole a to zle czy dobrze esti ? dzisiaj jedzimy na noc do moich rodzicow tzn. ja i Wiktor bo polkucilam sie z J aaa zreszta niech go szlag trafi. A wczeniej na zakupy do H&M musze malemu kupic jakas lzejsza kurtke albo bluze bo wczoraj potowek dostal i czapeczke jakas :-)

jeju, Albi jak po noicy Dawidek?? oby wszysrtko bylo ok, zreszta juz dzis szczepienie macie do sie dowiecie wszystkiego...
a mi dziś S niespodzianke zrobil i przyjechal na pare godzin do domu, teraz spi razem z mala... ależ slodkjo wyglądają!!
mili, 3mam kciuki za mieszkanie... ale ja bym też już chciala być na swoim!!

czesc dziewczyny.
wczorajsza szczepionka minela spokojnie .maly byl bardzodzielny i wcale nieplakal jak wrocilam do domu aczal troche marudzic to zabralam go na spacer i tak nam zeszlo do wieczora .a potem jak co wieczor jedzenie i do lozeczka .
Albi daj znac co i jak.
a tak wygladal moj kamilek po powrocie do domu ze szczepionki

Albi- no nie wyglada to ciekawie. Kurcze zadzwon do lekarza, na pogotowie, idz z malym do lekarza. Mam nadzieje,że to nic ciekawego
Mili- trzymamy kciuki z Twoje mieszkanko
A mi dzis mały tak zwymiotował w nocy,że sama sie przestraszyłam. Cała poduszke mialalm mokra. Biedak tak płakał. Pozniej stwierdziłam,że dobrze bo przynajmniej cala wydzieline z noska tez zwymiotował. Od razu lepiej oddychał, przynajmniej nie szelescił jak zwiotczałe liscie
Dzis przylatuje do mnie kolezanka z Anglii. Kurde az sie boje bo ona ma dziwne poglady na zycie i na dokladke moj maz jej nie znosi. Ciekawa jestem co madrego znowu z soba przywiezie

reklama
Dziendoberek. Dzieki Kochane za kciukaski, juz nie moge sie doczekac na wiadomosc od meza, co tam tesc zalatwil:-):tak: Albi cala noc mi sie snila ta kupa z krwia i Dawidek , mam nadzieje ze nic mu nie jest.
A moja Natalinka konczy dzisiaj 3 miesiace:-D boze jak to szybko zlecialo , pamietam jak wtedy o tej porze meczylam sie pod kroplowka:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry