reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczyny:-)
maly wczoraj niezle dal mi popalic i niemialam jak do waszajrzec ateraz niejestem wstaniewas doczytac.
piszecie ze dziecko w ciagu pol roku powinno podwic swoja wage urodzeniowa czyli wynika z tego ze moj kamil za szybko przybiera na wadze jak sie urodzil to wazyl 3990g najnizsza mial 3780g w drugiej dobie zycia.a przedwczoraj wazyl 7400g a ma teraz 2 miesiace i 15 dni.:szok:
jak sobie tak porownalam zdjecia kamilka po urodzeniu z tymi potem i teraz to jest calkiem inny z wygladu .zmienia sie blyskawicznie.jak mi sie uda wkleic zdjecia to same zobaczycie.

reklama
esti, No ale są kremy i kremy :-p Ja to używam nleczka i toniku i tyle właściwie. A, no i krem pod oczy. Ostatnio dostałam w próbkach krem Skinset Vichy, fajnie pachnie i w ogóle cera potem jest bardzo miła w dotyku, ale się roluje :/ Pod podkład to zupełna klapa... Dlatego się pytam specjalistki, co poleca :-p

Bo pod podkład używamy wyłącznie nawilżającego kremu np.Nivea Soft się super sprawdza.
Z lepszych czyli droższych to OLAY, L'OREAL, VICHY, LA ROCHE, DR IRENA ERIS
Inne to :NIVEA VSAGE, GARNIER, DAX COSMETIX, ZIAJA, SORAYA

JA bardzo lubię ten krem pod czy z LOREALA fioletowy na zmarszczki mimiczne

to jest kamilek po urodzeniu :
to jest kamilek w wieku dwoch tygodni :
a to jest kamilek w wieku 7 tygodni:
to jest kamilekprzedwczoraj :

i co wy na to ?

ja uzywam nivea soft nawizlajacy pod podklad i jest rewelacyjny i niedrogi dlatego tez polecam!mam skore mieszana ale tez w wiekszej czesci sucha.Kubus dziekuje za zyczonka:tak:Kasiu zmienia sie na niezlego macho:laugh2:Esti TY i zmarszczki no ale fakt mimiczne to ma kazdy ale tak zeby juz kremu uzywac -zboczenico zawodowa:-pwiem cos na ten temat hehe tylko ja lekow hehe i na moje sczzescie i wiedze po prostu sie nie faszeruje i innymi metodami potrafie sobie poradzic;-)zapobiegawczo Esti heheeh dokladnie jak Ty:-p

reklama
Do góry