reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a moja leży w bujaczku i po raz pierwszy od dłuższego czasu sama sie sobą zajmuje...
a ja ciągle mama cyckowa, więc Cerazette biorę, cholera skończyły sę rzedwczoraj a dopiero w przyszły pon ide do gin, i znowu trzeba bedzie od nowa zaczynać...

reklama
Sylka ja dolewam raz na 5, 6 tygodni .ja płacę 30zl ale to poz znajomości.A koszt to ok 50-70zl za dolanie w W-wie pewnie drożej.Musisz sie wywiedzieć.
Dziuba to nie ma sensu nakładać i potem zdejmować akryl, bo zdejmowanie bardzo niszczy paznokcie.Lepiej poczekaj albo będziesz dolewać.Ale zauważyłam że swoje masz lładne i mocne wiec po co Ci akryl..........wystarczy że pójdziesz do kosmetyczki i Ci ładnie pomaluje.
A skoki trwają ok tygodnia wiec jeszcze trochę

Albi zartujesz, ostatni sex przed porodem mialas:szok: my z 2 razy w tygodniu co jest dosc smieszne w porownaniu przed ciaza, ale zmeczeni jestesmy i tak to jest:baffled::rofl2::rofl2:

10-11 a potem dostanie kasze 180 ml i sie bawi do 14 i sie zdrzemnie z godzine, potem czaduje do 18, a w miedzy czasie zje cały słoiczek obiadku albo deserku albo i jedno i drogie, mleczko albo kleik 150 ml i daje mu pospac z 30 min nie dłużej.

to kiedy wychodziz na spacer jak Dawid caly dzien spi:szok::szok::szok:
ja wychodze o 12.30 wracam o 4, butla w parku albo firmie, i potem jak mamy sile i jest cieplo to idziemy na spacer od 5.30-7

reklama
Ja z sexem też nie mam problemu... Adaś mogłby kochać sie 5 razy na dzien jak tylko mamy wolną chwilke wieczorasmi to mnie molestuje a ja przeważnie zmęczona i rano go budzę przez pobudką Kacperka, no na sex to napewno nażekać nie moge,
Wyobraxcie sobie ze nigdzie w hurtowniach nie ma infanrix ipv+hib!!! szok! to czym ja mam go zaszczepić w poniedziałek???????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry