reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ale mnie dziś boli brzuch Jak nie brałam wcześniej leków tak teraz musiałam wziązć no spe I jeszcze ten sen Wszystko na raz Ja już umyta i ide do łóżeczka

jezeli mozecie cwiczcie miesnie kegla z mezem jest ciekawie i przyjemnie maz bardzo zacheca mnie do takich cwiczen chociaz ja ich nie potrzebuje ale cwiczenia to zdrowie .skrecam wlasnie komode dla malenstwa .A pokoj mam na zolto z zielonym paskiem pod bialym sufitem dzieci beda mialy sloneczko zima

ja wlasnie zjadlam kalafior z bulka tarta, ziemniaczki i jaja sadzone. popilam kefirkiem-ochh dawno nie jadlam takich pysznosci
xx_obiadek.gif

ciekawa jestm jak sie miewa Donia. mowila ze we wrzesniu chyba wraca?

AOla- moze sie tak nakrecilas i przejelas tym snem ze podwiadomosc sciagnela te bole
005.gif

ja przed chwila poczylam 2 razy jak dzidzia mnie kopnela z lewej u dolu brzucha i szybko przylozylam zimny stetoskop i tak sie dziecko wkurzylo ze az mi stetoskop podrzucilo hihih
562.gif

Esti -cebulka absolutnie odpada a co do papryki wlasnie sie z mezem wczoraj zastanawialismy -jeszcze nie testowalam. Esti - daj przepis- chetnie wykorzystam po operacji usuniecia polipow hihih. moze zrobie dla gosci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry