Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale mnie dziś boli brzuch Jak nie brałam wcześniej leków tak teraz musiałam wziązć no spe I jeszcze ten sen Wszystko na raz Ja już umyta i ide do łóżeczka
jezeli mozecie cwiczcie miesnie kegla z mezem jest ciekawie i przyjemnie maz bardzo zacheca mnie do takich cwiczen chociaz ja ich nie potrzebuje ale cwiczenia to zdrowie .skrecam wlasnie komode dla malenstwa .A pokoj mam na zolto z zielonym paskiem pod bialym sufitem dzieci beda mialy sloneczko zima
AOla- moze sie tak nakrecilas i przejelas tym snem ze podwiadomosc sciagnela te bole
ja przed chwila poczylam 2 razy jak dzidzia mnie kopnela z lewej u dolu brzucha i szybko przylozylam zimny stetoskop i tak sie dziecko wkurzylo ze az mi stetoskop podrzucilo hihih
Esti -cebulka absolutnie odpada a co do papryki wlasnie sie z mezem wczoraj zastanawialismy -jeszcze nie testowalam. Esti - daj przepis- chetnie wykorzystam po operacji usuniecia polipow hihih. moze zrobie dla gosci