reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja mam szafe drewniano- niebieska.... wiec tez pauje liliowy- pokazywalam ale daniel sie upral.... po porzedniej wlascicielce na scianach byly zrobione z regipsu takie plotki i kwiatuszki, jedne granatowe a drugie liliowe, jak mu pokazalam w domu, ze chcialam taki kolro to sciemnial, ze nic takiego ni pokazywalam, ale stwierdzilismy , ze jak bedzie zle to zmienimy...... zreszta mam do tego totalny luzik...:happy2:

reklama
sylka drugi dziecko terz mialam rodzic normalnie lekarz nie widzial wskazan do drugiego cc ale dopiero przy operacji okazalo sie ze mam wade w budowie szyjki macicy .Swoja droga dlaczego nikt tego nie widzial za pierwszym razem.Nigdy nie urodzila bym dziecka[zywego]chociaz miednice mam jak to okreslila polozna tylko do rodzenia.Ale po operacji czulam sie dobrze chociaz wiadomo kazdy ma inaczej .A Ja jako baba ze wsi jestem twarda ispecjalnie nie narzekalam

a tak w ogóle to wyjątkowo jestem w domu bo uciekłam z pracy. :rofl2:
Strasznie się źle dzisiaj czułam , to się zwolniłam , nie będę sie przecież męczyć.:tak: Ale miałam dziś takie dziwne uczucie nóg z waty nie miałam nawet siły prowadzić samochodu. A jak poszłam do pracy to wszystko mi z rąk leciało i weszłam w słupa. hihi
czułam się jakbym na kacu przerzuciła 2 tony węgla.:-):-):-) Rozumiecie o co mi chodzi? hihi
ale teraz jest lepiej ale nogi nadal mnie bolą.:no:

ja sie porodu boje i na razie staram sie nie myslec jak to bedzie. czekam az mi pokaza sale do porodu. kolezanka, ktora rodzila w tym szpitalu co ja poleca pokoj z jacuzi. mowi ze skurcze mniej bola jak sie siedzi w wodzie.
znowu jestem co 30 minut glodna. na lodowke juz patrze z obrzydzeniam i nie wiem co wymyslac do jedzenia bo wszystkiego mam po dziurki w nosie

dziewczynki-czy wy wykonujecie jakies cwiczenia przygotowywujace do porodu? ja staram sie cwiczyc miesnie kegla ale mnie po tym brzusio boli wiec nie wiem czy powinnam

Sylka to ja mam liliowy pokój:tak:.
Dzidzia już przeczytałam;-), to gdzie Ty mieszkasz że nic u Ciebie nie ma?:rofl2:
To prawda że w wodzie mniej boli, tylko u nas w Białym nie ma takiej możliwości, nawet 2 prywatne kliniki nie mją czegoś takiego.Więc muszę jechać do Sokółki, a to ok. 40 kilometrów od Białego:sick:,jak zdążeę to pojadę, he he he:-DJa się urodziłam w domu, bo karetka nie zdążyla przyjechać tylko 40 min, mam mnie rodziła, a byłam pierwszym dzieckiem, z bratem też poszło łatwo, więc nigdy nic nie wiadomo.Może też nie zdąze i mężuś bedzie musiał odbierac poród:rofl2:, ale by było hi hi hi hi hi , chyba by zawału dostał:-D:-)
Idę w koncu robićte frytki a potem gofry mniam mniam

a ja nie ćwiczę nic bo nie mam czasu :-p
ale niedługo pójdę na l4 i mam na oku zajęcia ruchowe aktywnie przez 9 miesięcy:-):-), bo w moim miasteczku otorzyli nowe centrum sportowe.
podobno wypas. ;-);-):-)
a bliżej porodu pójdę do szkoły rodzenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry