reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti-nie ma problemu
580.gif

a co z przepisem?
wyciagnelam ksiazki ciazowe i mam zamiar przestudiowac jakie cwiczenia proponuja. wyczytalam gdzies ze cwiczenia przed ciaza moga zapobiec nacieciu i peknieciu krocza, gdy miesnie sie dobrze rozciagnie....
wogole to mi zle - bo brzusio mi zmalal. nie wiem czemu. powinien rosnac i rosnac a tu sie skurczyl
542.gif

reklama
przepis:po 1 papryce żółtej, czerwonej, zielonej, jedna cebula, 1|2 peczki pietruszki, 1 ząbek czosnku, oliwki. 1łyzeczka ostrej musztardy, ocet balsamiczny( tylko taki),oliwa.Cebula i papryka muszą być pokrojone w półksiężyce.SMACZNEGO!:-p
Jest przepyszna

witojcie
kupiłam w Merlinie płytki dziś przyszły "kołysanki" m.Umer i G Turnał BOSKIE Kornelka zasneła po 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i cos dla mojej duszy tak chorej "Kraina Łagodności" mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rofl2: dobrze mi
Jutro mamy rocznice ślubu i zarazem ćwierć wieku na moim karku!!!!!!!!!! URODZINKI nie mam pomysłu na obchodzenie tej rocznicy tak jakoś dziwnie.............

Esti - Estera :-) piękne suwaczki, dzięki za przepis, skoro Pumi na razie nie może ja chetnie skorzystam o ile nie macie nic przeciwko :rofl2:
Pumi ja tez kiedyś od córci dostałam takiego kopa w stetoskop, ze przez pare minut słyszałam dzwony :-)
Myszorka z tej okazji, że chcę jako pierwsza złożyć Ci zyczenia :rofl2: składam Ci już je dzisiaj wszystkiego dobrego słodkiego i dużo kopniaczków od dzieciaczka, no i oczywiście pociechy z małżonka i Koko :-)

Muszorka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i wszystkiego co sobie zamarzysz z okazji urodzinek
xx_tort.gif

czyli wedlug moich skomplikowanych obliczen masz 25 lat?
Esti- a co to jest olej balsamiczny? to taki do balsamowania zwlok?
003.gif

no nie wiem pumi czy nie powinnyśmy być bardziej sceptyczne co do nowych klubowiczek hihihih:-):-):-):-)
tylko żartowałam esti o przepraszam estera:rofl2: ale suwaczki wreszcie superJa również dołączam się do życzeń Justice. Duzo słonecznych dni, bez zamartwiania się , mało zmartwień już niedługo z dwójka maluchów no i cudownego pożycia z małżonkiem
Pumi gdybyś nie mogła cebulki, to można pociąć paprykę kolorową w dowolne kształty i jedynie polać śmietanką lub jogurtem naturalnym, doprawić-pychota również

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry