reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Boze Ja chyba jestem stara jak wegiel cale 30 lat :szok:.I ciazy mi sie zachcialo myszorka wszystkiego naj naj naj :-D:-D:-D jak ladnie ,urodzinki i slub aile to juz lat .Nam 2 wrzesnia wypadnie 7 lat .To bylo wieki temu:tak:.

Helenka, e tam jesteś stara, 30 to jest kwiat wieku,:tak::tak: zawsze tak uważałam. Człowiek młody ale już troszkę doświadczony i nie wejdzie na minę.

Myszorka nie przejmuj sie , mnie też mówią, ze poważnie wyglądam, a w tym roku skończę 26 latek:-):-):-)

Słodka ta Twoja Koko:-D:tak::-), to pewnie przez te okulary, ja tez nosiłam swojego czasu i poważniej wyglądalam;-).
Ja to jak czasmi palnę.......................:rofl2:
A babki w autobusie zjechałam, nie byłabym to ja, gadane mam:happy2:

Gdzie tam stara, 30 lat i dwójka dzieci odchowana, super, niektóre w tym wieku jeszcze nie myślą o dzieciach, mają 35 lat i w pieluchach siedzą, a my będziemy mialy w tym wieku dzieci kilkuletnie, super:laugh2:

reklama
Esti a nie odgryzlaś się tym "przemiłym starym moherowym beretom"?Ja na pewno powiedziałabym coś co poszłoby im w pięty i na drugi raz (niekoniecznie do mnie) zastanowiłyby sie czy powiedzieć. EHHHH ...ZAPOMNIŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ...te stare babska sa niemożliwe
Helena tylko bez szaleństw :-D , tak czy inaczej stosunkowo udanej nocy :-)
Myszorka masz małe cudeńko w domku, nic tylko całować :rofl2:
Pumi a Tobie to sie w główce nie poprzewracało ;-) czy Ty czasem jie masz 24 latka?Późno na Dzidzię, to co ja juz babka emerytka bo starsza od Ciebie jestem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry