reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a co do dzieci, to ja nawet bym chciala 5... ale wiem, ze to nie mozliwe, bo daniel za stary bedzie, a ja nie chce, zeby moje dziecko mialo starego ojca- ja mam, bo urodzilam sie gdy Mamusia miala 34 a Tata 41.... rodzenstwo duzo starsze....bo 13 i 9 lat...

reklama
a co do wieku mam 22 lata, a moja 15 letnia siostrzenica wyglada powazniej ode mnie... jestem mala i drobna wiec dzieci z gimnazjum powazniej ode mnie wygladaja... ponoc przez ciaze troche spowaznialam na twarzy... zawsze ale to zawsze pytaja sie mnie o dowod.... a czy za wczesnie na dziecko?! czas pokaze, mam nadzieje, ze niee... szkoda tylko, ze nie mam jeszcze licencjata bo latwiej by bylo mi pozniej z praca... ale wszystko sie dobrze ulozy;-)

no i chyba nikogo nie ma wiec i ja zaraz zmykam do lózia... dobranoc Kochane
spokojnej nocki dla Was i Waszych Malenstw, tych co sa juz na swiecie i tych, ktore wszystkie oczekujemy....
buziaczki

afa- a co do poscieli dla Malenstw, to Pumi rzeczywiscie u Was sa drogie. u nas tez nie sa tanie- bo jest inny przelicznk, ale mozesz przeciez zamowic z neta i rodzice Ci przywioza albo przesla.... sa super i moja kolezanka jest z nich bardzo zadowolona

www.feretti.pl

Dzidzia ja faktycznie mam duzo szczescia ze juz czuje dziecie-dzis jest bardzo aktywne. ale czasem jak sie nie rusza to zaczynam schizwac.
co do poscieli to ja wybralam caly zestaw do pokoju w tych barwach co wam pokazywalam i sie zaczynaja schody-caly zestaw kosztuje kolo 1500 $ i mozna go zamowic wylacznie przez internet . w sklepie kotry go oferuje nie mozna go kupic za gotowke. no i mam problem bo P. mowi ze za karte kredytowa kupimy tylko wozek a na reszte mi da gotowke bo jak bedzie za duzy przeplyw kasy przez karte to wysoooki podatek nam na koniec roku doladuja. i mi smutno

Witajcie dziewczynki.
Ależcie natworzyły tych opowieści.
Czytania miałam na godzinę, tzn mogłam przeczytac ale nie mysłabym o tym...
HAHAHAH
Przede wszystkim Myszorka wszystkiego najelpszego. Jesteś moja rówiesncą- tez mam ćwiarteczkę:-D
Pumi- Ja tez mam wrażenie,że mi brzuch zmalał. Ale mój mąz mówi, że sadło rozlało mi sie na całe ciało- po prostu sie rozłozylo.Ale ja wcale nie jestem gruba- przed ciążą ważyłam najwiecej 48-49 kilo. Poza tym jestem mała i też biora mnie za małolatę...Straszne
Helenko- 30 lat- młoda jestes kurde i super ze masz juz dzieciaczki. Ja tez chciałabym do 30 miec przynajmniej dwojke.
Esti- a tymi klempami sie nie przejmuj. Zazdroszczą i tyle, żeś młoda piekna i jeszcze z dzieckiem w brzusiu. A ciaza to przecież najpiękniejszy okres w zyciu kobiety!!Do diabła z nimi!!
A ja przed chwila miała telefon od mojej tesciowej- myślałam,że padnę!!Ale oczywiscie musiała mi powiedziec,że jutro jak przyjedziemy do nich to bedziemy musieli byc sami przez chwilę bo ona idzie z druga synowa na spacerek. Oj jakie to wzruszajace:wściekła/y:

Witam. Myszorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek i rocznicy slubu! A ja mam 24 latka i wygladam powaznie w przeciwienstwie do mojego meza ktory jest moim rowiesnikiem a ciagle musi pokazywac dowod w sklepach bo wydlada jak dziecko ja tez tak chce hihihi. Dziewczynki 30 latek to wcale nie duzo ja drugie dziecko chce miec wlasnie kolo 30. MoMi i Dzidzia nie chce robic usg 4d wlasnie dlatego ze sie boje ze wykryja jakies wady u mojego malensta wiem ze dobrze by bylo zrobic takie badanie bo mozna zapobiec niektorym wada ale ja sie strasznie obawiam, nawet jak ide na zwykle usg to mam taki stres ze lepiej nie mowic sece to mam w gardle. To jest taki moj lek i juz to sie chyba nie zmieni.:baffled:

reklama
czesc Ciężarne:-D MIli ja tez mam taki stres za kazdym razem jak do Niego ide... boje sie jak cholera.... chyba kazda z nas tak ma...ze mna nie da sire rozmawiac juz dzien przed...
Asia S... wspolczuje tej tesciowej... wydrap jej oczy!!!! ja na Twoim miejscu wogole ograniczalbym z nia kontakty do minimum- wiem, ze łatwo pisac....
Pumi to rzezcywiscie drogi ten zestaw:-(
ja dzis sie nie wyspalam, dwa razy w nocy sie budzilam- tzn. tyle kojarze, wogole mam takie dziwne sny.... juz zjadlam sniadanko i nie mam co robic....
chyba pojde na spacerek bo za malo spaceruje.... nie chce mi sie... strszna jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry