reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lasencje zlitujcie sie nabazgralyscie tyle przez 1 dzien ,ze mi 2 godz zeszly;-)czytajac
Myszorka wszystkiego naj.25 lat.... mlode kocie jestes:-p
Znalazlam jedyne lekarstwo na moja bezsennosc, wzystkie melisy,ziolka, medytacje w d....sobie moge wsadzic, jedynie sex na mnie usypiajaco dziala, :-Dwidocznie musze sie zmeczyc, perwersyjnie ale skutecznie i wszyscy happy:-) i spimy jak mopsy

reklama
ale dzis upal.... bylam patrzec w sklepie dzieciecym, tym nowym co owtorzyli, bardzo duza powierzchnia i wybor, ale z wozkow tylko X-leander jest fajny a reszta jakies byle jakie... Asia S wpsolczuje Ci... ja nie wyobrazam sobie takiej sytuacji- jestem zbyt slaba psychicznie na kontakty z takimi ludzmi, od razu wprowdzaja mnie w dolki... a moze Twoja tesiowa widzi, ze tamta jest niedorajda dlatego jest jej zal tej drugiej?! nie chce zapeszac ale ja raczej nie bede miala takich problemow z tesiowa... czasem jest mi glupio bo jak jestemy u nich to moja przyszla tesiowa wciska mi wszystko, zebym jadla, a Jej corka czyli Daniela siostra tez jest w ciazy i do Niej nic nie mowi- tlumacze sobie, ze razme mieszkaja i dlatego tak jest... bo nie
chcialabym miec wroga w siostrze Daniela bo jest superowa....;-)i zawsze sobie mysle, ze moze jej przykro, ze Mama nade mna tak nadskakuje a nad nia nie....
nie wiem co mam napisac, bo nigdy nie rozumialam takich ludzi, albo moze jest zazdrosna o Ciebie...
Anja78 ja tez mam coraz iwkesze klopoty ze spaniem jak sie przeprowadze to zastosuje Twoj sposob-hihihi- tylko On zazwyczaj dziala na Daniela:-D Justie25 a ja jutro mam polmetek... a ja od paru dni mam ochote na sos smietanowo- serowyz knorra z parmezanem- i wlasnie sobie gotuje....

ale dzis upal.... bylam patrzec w sklepie dzieciecym, tym nowym co owtorzyli, bardzo duza powierzchnia i wybor, ale z wozkow tylko X-leander jest fajny a reszta jakies byle jakie... Asia S wpsolczuje Ci... ja nie wyobrazam sobie takiej sytuacji- jestem zbyt slaba psychicznie na kontakty z takimi ludzmi, od razu wprowdzaja mnie w dolki... a moze Twoja tesiowa widzi, ze tamta jest niedorajda dlatego jest jej zal tej drugiej?! nie chce zapeszac ale ja raczej nie bede miala takich problemow z tesiowa... czasem jest mi glupio bo jak jestemy u nich to moja przyszla tesiowa wciska mi wszystko, zebym jadla, a Jej corka czyli Daniela siostra tez jest w ciazy i do Niej nic nie mowi- tlumacze sobie, ze razme mieszkaja i dlatego tak jest... bo nie
chcialabym miec wroga w siostrze Daniela bo jest superowa....;-)i zawsze sobie mysle, ze moze jej przykro, ze Mama nade mna tak nadskakuje a nad nia nie....
nie wiem co mam napisac, bo nigdy nie rozumialam takich ludzi, albo moze jest zazdrosna o Ciebie...
Anja78 ja tez mam coraz iwkesze klopoty ze spaniem jak sie przeprowadze to zastosuje Twoj sposob-hihihi- tylko On zazwyczaj dziala na Daniela:-D Justie25 a ja jutro mam polmetek... a ja od paru dni mam ochote na sos smietanowo- serowyz knorra z parmezanem- i wlasnie sobie gotuje....

sorki Kochane ale komp mi sie zacial....
ten zasrany sos jak sie gotowal to spadla mi kropelka na noge i mnie teraz parzy strasznie to miejsce- czy to moze byc szkodliwe dla Dzidzi?!
bo wiem, ze jak Kobieta w ciazy sie czegos przestraszy i np. chwyci za buzie to moze dziecko miec plamy.... tzn. tak slyszalam

Dzidzia ja nie wiem o co chodzi ale jedno wiem na pewno- moja teściowa nie lubi mnie. Mało tego- mamy urodziny tego samego dnia- 8 czerwca.
Tylko,że ja jestem fajna a ona nie:cool2:Wredny goryl!!!
Dlaczego seks tak na Was dziala? Ja nie mam w ogole ochoty:-(

Helena -Lidia jak slysze o takich tesciach to mi sie niedobrze robi naprawde ci wspolczuje, wogole co to znaczy ze ma byc pierwszy syn, to twoje zycie i twoje dzieci , nawet jakbys miala w domu sam babiniec to tylko twoja sprawa. Kurcze ale mi cisnienie skoczylo:wściekła/y: Anja na mnie sex dziala odwrotnie niz usypiajaco przedwczoraj wieczorem bylo male przytulanko a wczoraj dostalam takiego spida ze moj maz mnie niepoznawal:-D

Asia S ja mam roznie, zawsze jak nie mam ochoty a D ma ochote to sprawia, ze ja tez mam... ale ostatnio zauwazylam, ze mi sie bardzej chce niz kiedykolwiek... mysle, ze to tez podswiadomosc dziala, bo przy remoncie nie ma jak i nawet kiedy:-D

reklama
Jesli chodzi o sex to uciekam od meza jak sie da ,udzieci w pokoju jest wolna kanapa i jak W przyjezdza z trasy to spie tam. Dziewczynki czy ktorejs z was puchna nogi lub dlonie bo mi strasznie nie wiem czy to od pogody czy przestly pracowac mi nerki to chyba nazywa sie stan przedrzucawkowy cisnienie terz mam dzis nieciekawe 140/95 a do gina ide w srode

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry