reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszorka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i rocznicy!!!!! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, samych słonecznych dni i całej masy miłości.:-)
Ale upał - ledwo dojechałam do pracy, a oczywiście nikomu w autobusie nie przyjdzie do głowy żeby ustąpić miejsce ciężarnej - mam już dosyć proszenia się...

reklama
Jobo ja za każdym razem ten przepis wykorzystuję.
Mówię, ze idę do lekarza i zwalniam sie z pracy.
pracuje na II zmianę więc niewiele pracuje tego dnia, bo nie opłaca mi sie juz wracać hihihi

Dzidzia- oj ograniczam te kontakty do minimum. Ale to mama mojego meza i nie moge mu robic przykrości...Ona jest wredna ale tylko przy mnie, Przy innych ludziach pokazuje jaka jest wspaniała, troskliwa i dobra. Fałszywa małpa. A swoja druga synowa- totalnego nieudacznika zyciowego wielbi ponad wszystko. Nie jestm zazdrosna nie myslcie sobie ale po prostu do szału mnie doprowadza to,że niby inteligentny człowiek z tej mojej tesciowej- lekarz- a nie widzi co tamta "cipka" z niej robi, jak ja wykorzystuje a ta ja traktuje najlepiej jak tylko mozna. A do mnie ma wiecznie jakies pretensje. Wiec gdybym zaczela jakikolwiek temat o tym,że ona mnie gorzej traktuje to pewnie spotkałabym sie z atakiem.Ale naprawde tak jest- ona mnie nie znosi:wściekła/y:
Co do badan u gina to chyba rzeczywiscie kazda z nas ma stresa przed kazda wizytą....Ja ide za 2 tyg i juz sie boje...

czesc dziewczynki Jobo masz bardziej odchowane dziecie niz Ja we wrzesniu moj pierworodny idzie do pierwszej klasy modle sie co bedzie jak bede musiala isc do szpitala mam problemy z nerkami kto mu pomoze w lekcjach On jest z grudnia i jeszcze nie dogonil swoich rowiesnikow .A coreczka [styczniowa]:-) idzie do zerowki na inna godzine niz chlopak a musze ich dowozic bo daleko i polna droga.Nie chce nikogo dolowac ale moja mama choc kochana jak jej powiedzialam o ciazy to stwierdzila "na starosc ci sie zachcialo ciazy' Asia S moja tesciowa nie spytala sie nigdy jak sie czuje w ciazy nawet w poprzednich.A jak bylam u niej ostatnio to usiadla obok mnie i palila papierosa :wściekła/y:chciala mnie zabic.I w pierwszej ciazy tesc powiedzial ze ma byc syn bo inaczej nie chce mnie znac :baffled: fajny facet .Przepraszam ze tak duzo pisze:sorry:

No cóż - tak to już jest - teraz drżymy o nasze Maleństwa w brzuszku a od stycznia już do końca naszego życia będziemy martwiły się i bały o nasze pociechy każdego dnia - taki los matki,

Helena- ale jazda. Sorki,że tak piszę ale ta Twoja tesciowa to chyba nie równo ma pod sufitem. Jak mozna sie tak zachowywac.
A ten Twoj tesc to tez niczego sobie...A jakby byla dziewczynka to co? Nie dziecko?
Sorki,ale ja naprawde jestem juz chyba przeczulona na punkcie tesciowych i tesciow...
Ale co tam...my sie nie poddamy!!!;-)

Asia skąd ja to znam, jakbym czytała o swojej "przyszywanej mamuni" :-], Helena to Ty też masz ciekawie z teściową, ja się modlę zebym tylko nie była taka popierdo..na jak moja teściowa

Helena tos mnie pocieszyła Mój Piotruś też grudniowy Ale z drugiej strony mojej siosrty synek też z grudnia i idzie teraz jak twój do pierwszej klasy i już umie czytac i liczyć
Myszorka podwójne życzenia Wszystkiego naj naj naj naj naj
Jobo
korzystaj z praw ile możesz:tak:
Pumi ja też od razu wiedziałam że drugie dziecie na drugie urodziny synka

reklama
Moja teściowa nie żyje i nigdy nie miałam okazji jej poznać, ale za to teścia mam super - dzwoni do mnie częściej niż do własnego syna, bardzo się cieszy na wnuczkę i strasznie troszczy o moje zdrowie - czyżby wyjątek potwierdzający regułę? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry