reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
co do tesciowej-bez komentarza
608.gif

co do sexu-ja nie mam ochoty-ostatnio w pensylwani jak zostalismy chwile sami to poszlismy sobie do wanny wziasc wspolna kapiel i mojemu sie zebralo na amory-ale tak jakos w tych momentach zamiast na rzemiosle sie skupic to ukradkiem mysle co teraz czuje moja dzidzia
xx_dziecko.gif

ja jestem na szarym koncu naszej styczniowej listy i do polmetka jeszcze ho ho..

Misio wie ze mam zboczenie na punkcie wozkow i powiedzial wczoraj ze za dwa tygodnie bedzie duuuzo pieniazkow na karcie i moge sobie zamowic przez neta ten wymarzony wozio z kolebka i car seatem=700$ hurrraaa!!!!
ale zeby faktycznie nie przepuszczac za duzo kasy przez karte kredytowa moze w tym tyg nie pojedziemy do pensylwani i w zwiazku z tym ze zostaniemy w miescie poprosilam go zebysmy pojechali na manhatan do duzego sklepu wozkowego-jak tam nie znajde tego jedynego, wysnionego to zanczy ze mozna go tylko on-line kupic.
ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. szwagier leci w niedziele do polski
xx_zdrowko.gif

reklama
Helena- mojej szwagierce od 3 miesiaca ciazy zatrzymuje sie woda w organizmie i puchna jej nogi i dlonie. uwazaj na siebie bo jestes tam sama z tego co mowilas .
ja i tak mimo wszystko cie podziwiam! jestes wielka!!!!!
xx_sorki.gif

ja dzis dostalam auto do dyspozycji wiec czekam az sklepy sie otworza i jade w tangooo. moze znajde jakies fajowe buty na jesien i cos jak mi w oko wpadnie dla dzidzi......wogole to z okazji huraganu w stanach u nas od tygodniajest 18 stopni celsjusza i zachmurzone niebo. podobno lato ma od jutra wrocic ale ja nie narzekam na taka aure-dosc mialam 30 stopniowych upalow

Helena - Lidia moze to byc od nerek nie chce cie straszyc ale lepiej zadzwon do gina . Moj tato jest chory na nerki ma ostra niewydolnosc nerek i trafil do szpitala w ostatniej chwili mial tak bardzo spuchniete wtedy nogi ze spodni lekarze nie mogli mu zdjac. A zachorowal dlatego ze zawsze mial bardzo wysokie cisnienie i nie dbal o to

Helena-lidia na pewno ma to zwiazke z nerkami, ale moze tez miec zwiazek z upalem... uwazaj na siebie i pij duzo wody!!!! mi nie puchna az tak bardzo, ale za to zyly mam wszedzie na wierzchu- czytalam, ze to normalne... Pumi a co to sie stalo, ze szwagier wraca do Polski?!

Tak Mili :-) juz kiedyś wyczaiłam, że tylko dzień róznicy jest między naszymi Dziubatkami :-)
Pumi to musimy to uczcić wszystkie na forum, a potem przylot Twoich rodziców:-) w sumie możemy juz dzisiaj zacząć, bo w końcu Myszorka ma podwójne święto :-D ja z tego tytułu wypiłam Karmi za zdrowie styczniowych mamuś :-)
Helena mnie dzisiaj nogi w kostkach popuchły, ale nie wiem czemu może z gorąca
Asia skoro masz zostac styczniowa mamusią to musisz być fajna :-), a teściowa przez przypadek pewnie urodziła sie 8 :-)

pierwsze dwa zdjeica to sciaganie starych tapet w pokoju dla Malenstwa, a drugie to sypialnia, z ktorej przechodzi sie jak widac do pokoju Maluszka.... te plotki i kwaitki juz znikly....

Dzidzia no pieknie, do twarzy Ci z tym wałkiem czy to tam trzymasz w łapce:-DAle swoja droga to Ty masz wielkiego brzucha:-DAle slodko wyglądasz.
ja tez chce takiego brzusia....U mnie nic nie widac:-(

Dzidzia-ale z ciebie laska!!!!! a brzusio jaki masz wspanialy ( moj wogole zniknal- nikt by sie teraz nie domyslil ze jestem w ciazy
583.gif
)
a co do tych plotkow i kwiatuszkow- dobrze zrobiliscie ze sie tego pozbyliscie hihi
ja zaraz jade w teren bo juz sie sklepy beda otwierac!
co do szawgra to spada do polandii bo niedlugo moi rodzice przylatuja ale sie szawgier wybiera w pazdzierniku na 7 miesiecy- jak juz wspominalam.
no to zaczynamy swietowanie - otwierac karmi i butelki mleczka hihih ZDROWKO!!!
564.gif

reklama
Zmeniłam suwaczka. Ten chyba fajniejszy...Tamte zajmowały za duzo miejsca....
Własnie zjadłam koledze kawalek kiełbasy śląskiej, FUJJJ ale była niedobra...
A dzis na obiad mam kopytka z cukrem i bułka tartą. Mniam mniam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry