dzidzia214
Styczniowe mamy'08
jak mozna oddawac do komisu nie swoje rzeczy....
Helena dodam wredna s..ka!!! nie rozumiem takich ludzi i stronie od nich...
niech Ci teraz kupi albo odda kase... no niezla jest!!!
moja jedna "psujaciola" -odkad jestem w ciazy stracilam z nia kontakt, bo po co mam sie denerwowac jej glupota- ma b duzo moich ciuchow- juz nawet nie pamietam jak wygladaja, nie moge sie od niej ich doprosic
czujecie ona sobie mysli, ze sa juz jej bo sie dlugo o nie nie upominalam... napisze jej zaraz smska,z eby mi te ciuchy w konuc przywiozla!!!!
Helena dodam wredna s..ka!!! nie rozumiem takich ludzi i stronie od nich...
niech Ci teraz kupi albo odda kase... no niezla jest!!!
moja jedna "psujaciola" -odkad jestem w ciazy stracilam z nia kontakt, bo po co mam sie denerwowac jej glupota- ma b duzo moich ciuchow- juz nawet nie pamietam jak wygladaja, nie moge sie od niej ich doprosic
czujecie ona sobie mysli, ze sa juz jej bo sie dlugo o nie nie upominalam... napisze jej zaraz smska,z eby mi te ciuchy w konuc przywiozla!!!!
ale mama obicala mi kupic nowy fotelik-nosidelko tylko mam ja zabrac na zakupy a reszte zeczy mam po starszych dzieciach tylko
i skarpetki i rajstopki a jezeli to chlopak to wiecej zeczy bo teraz mam wiekszosc rozowych dla panienki .Czy myslicie o kupnie koszuli nocnej do karmienia rozpinanych do pasa