Helena a co do koszulki to ja nie mam pojęcia na ten temat, to moje pierwsze bobo wiec jestem zielona
.Mam nadzieję że mamy doświadczone doradzą co potrzebne ido szpitala dla Nas i boba.Ale jeszcze jest trochę czasu.
Oj myszorka, ona chyba zapomina że nosisz jej wnuka lub wnuczkę pod sercem.Skoro Cię tak traktuje to wogóle zerwij znią kontakty, do minimum, po co nerwy tracić.Trzymaj się kobieto!będzie dobrze, przecież musi być, pamiętaj o Swoich skarbach
Ja lecę do pracy, narka;-)
.Mam nadzieję że mamy doświadczone doradzą co potrzebne ido szpitala dla Nas i boba.Ale jeszcze jest trochę czasu.Oj myszorka, ona chyba zapomina że nosisz jej wnuka lub wnuczkę pod sercem.Skoro Cię tak traktuje to wogóle zerwij znią kontakty, do minimum, po co nerwy tracić.Trzymaj się kobieto!będzie dobrze, przecież musi być, pamiętaj o Swoich skarbach

Ja lecę do pracy, narka;-)

!!! a potem lezalam i zwijalam sie z bolu teraz jak widze ze zbliza sie klutnia siadam do komp.iczytam ociazy lub co u was albo ogladam male ubranka ktore mam po chwili i tak lzy same leca:-( ale juz nie z takimi nerwami ,nie martwcie sie bo strasznie mi smutno:-(