reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Helena a co do koszulki to ja nie mam pojęcia na ten temat, to moje pierwsze bobo wiec jestem zielona:baffled:.Mam nadzieję że mamy doświadczone doradzą co potrzebne ido szpitala dla Nas i boba.Ale jeszcze jest trochę czasu.
Oj myszorka, ona chyba zapomina że nosisz jej wnuka lub wnuczkę pod sercem.Skoro Cię tak traktuje to wogóle zerwij znią kontakty, do minimum, po co nerwy tracić.Trzymaj się kobieto!będzie dobrze, przecież musi być, pamiętaj o Swoich skarbach:tak:
Ja lecę do pracy, narka;-)

reklama
Myszorka to wyglada na to ze se razem poplaczemy ja wlasnie poklucilam sie z moim mezem wyszedl i trzasnol drzwiami, od rana go o cos prosze a to zeby poszedl do sklepu rano a to chcialam zebysmy pojechali do sklepu meblowego szafy poogladali bo niedlugo remont ale tylko na proszeniu sie skonczylo bo zawsze jak cos trzeba dla mnie to z wielka lacha a wystarczyl jeden telefon od kolegi i nie bylo go 3 godziny i teraz tez gdzies wyszedl. Jestem tak wk......a ze siedze i rycze przed kompem. A tesciowa olej widocznie s..a chce was sklucic:no::wściekła/y:

dzisiaj chyba taki wstretny dzien ze wszyscy sie kloca szkoda nerwow za dwa dni beda was bolaly brzuchy wiem co mowie bo od poczatku ciazy juz dwa razy krzyczalam do W.chce rozwodu:szok:!!! a potem lezalam i zwijalam sie z bolu teraz jak widze ze zbliza sie klutnia siadam do komp.iczytam ociazy lub co u was albo ogladam male ubranka ktore mam po chwili i tak lzy same leca:-( ale juz nie z takimi nerwami ,nie martwcie sie bo strasznie mi smutno:-(

echhh Myszorka-nie ma to jak synus mamusi i mamusia zawsze z goracym obiadkeim dla synusia- dziewczyno - szkoda twoich nerwow! tesciowe sa niereformowalne!!!!!!!
ja wrocilam z zakupow a tu tyle nadrobilyscie w pisaniu
595.gif

ja was zaskocze i powiem ze zakupy kosztowaly mnie 250$ i to kupilam prawie sama spozywke-zamrazalnik napelnilam miesem po brzegi. dzis robie zupe koperkowa, smazona watrubke z rumiana cebulka i ziemniaczki. wczoraj jak zrobilam jaja sadzone to maz po obiedzie zapytal kiedy bedzie miesko?!
dla dzidzi nic nie kupilam
583.gif
. chodzilam miedzy wieszakami i nic nie ma ciekawego- wszystko z krotkimi rekawkami. butow sobie tez nie kupilam bo na polkach sa sandaly a obok juz leza kozaki zimowe. skoro chcecie zebym sie pochwalila to pokaze co tym razem dla sibie kupilam. chcialam sobie pogratulowac rozmiaru spodni: przed ciaza nosilam rozmiar 3 a teraz kupuje rozmiar 10-klawo jak cholera

juz spac????? a ja dopiero popoludnie zaczynam. i znowu sama zostane! ide zupke zjesc bo mi pachnie w calym domku.
znalazlam fotki sprzed roku z malym dzidziem mojej szwagierki ktora jest w drugiej ciazy wlasnie teraz. dzidzia troche mine ma nie teges ale nie mnie sie tak przestraszyla hihihi

to mam szczęście że teściową widzę dwa razy do roku i nie należy do osób wtrącających się Chociaż z drugiej strony mogłaby zadzwonić i spytac co u synka ale olac to

czesc Niania-witanko na forum!
jak to jest ze twoje sloneczko dba o twoja diete?
moj przychodzi i po garkach szpera hihihih . ostatnio go poprosilam zeby mi zrobil taka pyszna salatke z ananasem,szynka itd a on na to ze sama mu moglabym zrobic bo z checia zje
105.gif
hihih. kiedys ja robil conajmniej raz na tydzien ale mu sie w tylku poprzewracalo odkad siedze w domku i nie pracuje hihihi.
co do tych spodni to mierzylam rozmiar 8 ale niestety- brzusio i tylek sie nie zmiescily. a ten rozmiar wlasciwie jest na metce 11 ale niemozliwe zebym taki nosila
554.gif

I znow nie ma nikogo. Nanina witaj! Moj maz wlasnie poszedl na nocke do pracy a ja przez niego nie bede mogla spac w nocy bo nadal sie do siebie nie odzywamy, oczywiscie on uwaza ze nic takiego sie nie stalo i za wszystko przeprosil ale tym razem tak latwo mu nie pojdzie, skoro innych potrzeby sa wazniejsze dla niego niz ja to mu pokaze :wściekła/y:. Dobranoc mamuski, spokojnej nocki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry