reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mnie remont jeszcze czeka, rozwalanie scian, cekolowanie, malowanie i kladzenie wykladziny i tapetowanie.Potem kuchnia a ja pewnie w miedzy czasie bede miala atak nerwicy:cool2:
Na szczescie Luki raczej potrafi duzo rzeczy zrobic sam wiec oszczedzimy kase na fachowcow. Tylko ja wszystko bym chciala na wczoraj a Luki powolutku,powolutku:wściekła/y:

reklama
dZIKUJE dZIEWUSZKI ... no mam ten brzusio, ale za to nie czuje tak ruchow jak Wy...
Pumi zgrabna to ja dawno temu bylam, teraz mam zwiodczale cialo, rzadnych miesniu, co ta ciaza robi z moim cialkiem:laugh2: Asia S.. ale zrobilas mi smaczka kopytka... mniami... ja tez chce, a tu nie ma bialego sera, bo z innego jak wiejsi nie zrobie, a np. swojskich jajek nie tkne sie i tak samo mleka- wydziwiam... kiedys uwielialam a teraz tak przywklam do tego co nam sklepy serwuja, ze az mi niedobrze.... a u mnie sie juz chlodzi... pewnie bedzie padac...jupi....
Anja78... my akurat kuchnie mamy na glanz, ewentulanie pomalowac sufit, ale poki co sa waznijsze wydatki.... my tez zmieniamy wykladzine... po poprzedniczce jest zaj...sta, chcielismy taka sama wymienic, bo ta jest jasna i ma duzo plam, ale cena:szok: 113 zl/1mkwad. czujecie blusa?! dzis doszlam do wniosku, ze mozemy zaoszczedzic i sprobowac ja wyczyscic bo jest naprawde supcio, jak dywan mieciutka.... ale czy sie da?! zobaczymy co D na to... spryciula ze mnie, teraz bede na wszystkim oszczedzac a pozniej poszaleje na akcesoriach dla dzidzi- hihihi....
Anja78 to mamy ten sam problem... Ty z Twoim Lukim a ja z D, Oni zawsze maja czas... ja jestem czasemw goracej wodzie kapana i juz bym wszystko chciala, a D pomalutku... trudno nazwac jego tepo... slimacze to za duza odpowiedzialnosc:-D

wogole ostatnio nie moge na siebie patrzec w lustrze... jestem balda jak sciana, dodatkowo tysiac wypryskow, podkowy pod oczami... wstretne to zdjecie... mozecie wydrukowac i jak Dzidzie podrosna wykorzystac jako odstraszacz np. przy cukierniczce:-D

hehe, nie ja tam problemow z Lukim nie mam to ja mam problem ze jestem bardzo niecierpliwa a on baaardzo cierpliwy i spokojny co bedzie super sie sprawdzalo przy dziecku:-D
Ja tez wygladam wieloryb z ktorego spuszczono powietrze - FLAK, teraz jeszce buzi mi sie pieknie zaokraglila, jak chomiczkowi:baffled:no ale cuz....lepiej to napewno nie bedzie przez nastepne 5 msc hehe

dzidzia masz slodki brzusio ja wygladam jakbym sie spasla pumi bardzo dziekuje:-) nie wiesz ile dla mnie znacza jakiekolwiek slowa otuchy ja o sobie mysle ze jestem do niczego:no: ,calkiem sama tez nie jestem bo mieszkam w pietrowym domku z rodzicami [ja na pieterku ]ale oni sa juz w podeszlym wieku wiec za duzo mi nie pomoga chociarz sie staraja mili biore juz tabletki na nerki od poczatku ciazy bo mialam juz problemy w poprzednich ciazach i niestety nie moge zadzwonic do gina bo uprzedzal mnie ze bedzie na wakacjach za granica ale jezeli do jutra bede sie tak podle czula to pojde do innego lekarza

Hej, a u nas żar znowu,:cool2::cool: marzy mi się Karmi więc chyba pójdę do sklepu, ale trochę potem:tak:.Kopytka, mniam i do tego barszczyk, chyba zrobię:-p
Dzidzia czemu Ty jesteś taka zakompleksiona?Jak tak będziesz Xle o sobie myśleć to inni też tak będą,nie wolno, nie wolno, nie wolno!!!!!!!!1:wściekła/y::no:.Laska jesteś i już;-)
Mi się też nie chce wychodzić na spacerki, ale ze względu na dzieci wychodzę, dzięki temu maleństwo się dotlenia.Na podwórku spędzamy po 2, 3, godziny, dzieciaki w piasku a ja na ławeczce sobie siedzę i się obijam:-D.
Pumi zapewne kupisz coś dla maluszka a dla siebie nic, wstaw fotki z zakupowego szaleństwa:-D
Helena Ty na siebie uważaj, idź do lekarza wcześniej, może jak wcześnie zareagujesz to Cię nie położą do szpitala, lepiej dmuchać na zimne.Trzymaj się dzielna kobieto;-):tak:
Anja odcięłam się, tak im nagadałam że się zamknęły i jedna z nich burak zjarała:laugh2:
Dzisiaj za to pani w autobusie mi miejsca ustąpiła:szok:, ale zaszczyt mnie kopnął w dzisiejszych czasach:shocked2:.Pewnie sama niedawno w ciąży była i jeszcze pamięta jak to jest.
Ludzie są wredni, moja koleżanka w 6 miesiącu stała 4 godziny w urzędzie i nikt jej nie przepuścił i nie ustapil miejsca, dopiero jak za 2 razem zasłabła to jakaś babka stwierdxiła że może przed nią stanąc, tylko że Aśka była 4 więc się mogla wypchać abka:wściekła/y::wściekła/y:

to widze że Wam smaka zrobiłam na Karmi :-), ja najbardziej lubie poema di cafe (czy jakoś tak). Ale dzisiaj wyżłopałam malinowe, bo miałam taka zachciewajkę. Jestesmy juz po obiadku, jak wstawałam od stołu zeby pozmywać to poczułam Pasibrzuszka;-), że się obudziła :-) - pewnie poczuła coś smacznego
Esti liczy się fakt, że mimo iż po czasie zareagowała - reszta nie zaproponowała że ją przepuści, cóż takie czasy... każdy sobie :-(

jak czlowiek nie ma miec cisnienia ,dzwonie do ''przyjaciolki '' zeby oddala mi fotelik do dziecka ktory pozyczyla odemnie 2lata temu a ona mowi ze nie wiedziala ze bede miala jeszcze dzieci i fotelik oddala do komisu:szok:co za s..a:no::wściekła/y::wściekła/y:

Helena- Ty jestes do Nieczego?! chyba oszalalas!!! podziwiam Cie!!! dziewczyno podejrzewam , ze kazda z nas chcialaby miec tyle sily ile Ty...
tez ciekawa jestem jak tam Pumi sobie radzi na zakupach...
powiedzcie mi Kochane jak to jest z tym wyplacaniem zasilku chorobowego przez Zus?? jak dostajcie wypalte?1 w tym miesiacu wyplaca mi jeszcze pracodawaca a pozniej jak to jest? naprawde nie mam zielonego pojecia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry