reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti dzieki za przepis. zrobie jak moi rodzice przyleca - ale ich zaskocze.
Sylka- sprobuje twoj przepis tylko chyba jutro bo dzis leje i nie ide po papryke.
wogole zauwazylam ze jak do poludnia nie posprzatam, ugotuje itd to popoludniami mnie ogarnia totalny len, leze i ogladam jakies bezsensowne programy w telewizji.
otworzylam 3 ksiegi na stronie z cwiczeniami dla ciezarnych i na tym sie skonczyl moj zapal. nawet mi sie przeczytac nie chce a co dopiero pocwiczyc
035.gif

reklama
MYSZORKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY :-D:-);-):sorry2::happy2:
Pumi ocet balsamiczny a nie olej:rofl2::-D, u Was nie ma w Stanach?Jest pyyszny :-pjako dodatek to salatek.
Oczywiście przepis jest dla wszystkich:tak:

nio tak 25 wiosenek
zapomniałam sie wam pochwalić tak apropo balsamów kupiłam sobie BUBCHENA olejek do masażu i balsam dla kobietek w ciąży fajnie sie wchłania zawsze używałam kosmetyków dla Koko i tak mi w hurtowni wpadło(bo nie wiem czy wam mówiłam że mam swój sklepik typu "wszystko dla dziecka" i teraz zaszaleje wszystkie nowości moje n a odzież po niższych cenach )zapowiadają sie super

Myszorka -gratuluje cwierc wieku.
ja mam to za soba dwa lata temu. przypominam sobie jak moj wtedy jeszcze narzeczony pomylil daty na torcie i gdy konczylam 25 on mi napisal na torcie 26.

Myszorka ale masz super ze prowadzisz taki sklepik. ja pewnie jakbym miala takie akcesoria - wykupialbym caly towar z wlasnego sklepu hihihhi

Myszorka nie chciałam Cię urazić, nie gniewasz się?Ja bym chciała poważniej wyglądać, bo ostatnio jak jechałam autobusem,były wszystkie miejsca pozajmowane to takie 2 stare babki stwierdziły, że skoro sobie "dzieciaka taka młoda sobie zrobiła, to niech teraz stoi",ale byłam wściekła:wściekła/y:.
A zapomniałam się pochwalić, że w ciągu ostatnich 2 tyg, brzusio mi skoczył i już widać widać, hura hura:-D:-D:-D:-D:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry