reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
jestem tutaj nowa, jakoś do tej pory nie mialam zbyt duzo czasu na kompa. Wreszcie postanowilam znaleźc styczniowe mamy i cieszę się że tutaj coś się dzieje.
Mam synka Igora a ja jestem Aśka.
Witam raz jeszcze. :-)

reklama
Witamy mamusie witamy .U nas zimno zimno , wieje i leje ale już jutro ma być lepiej.W wtorek mam odpust u mamy i jutro upiekę snikersa i rolade truskawkową ,mam nadzieje ze udadzą mi się wypieki.Pozdrawiam.

Witam,
jestem tutaj nowa, jakoś do tej pory nie mialam zbyt duzo czasu na kompa. Wreszcie postanowilam znaleźc styczniowe mamy i cieszę się że tutaj coś się dzieje.
Mam synka Igora a ja jestem Aśka.
Witam raz jeszcze. :-)

Witam nową mamę prawda że Igorki to fajne chłopaki:)Moje szczęście zaczyna rządzić i terroryzować wszystkich no i wszystko musi być robione jak on sobie życzy a jak nie to ATA ATA.. A najlepsze jest jak przeprasza - całuje koniecznie w to miejsce w które uderzył.Jednego razu jak coś psocił i dałam mu niegroźnego klapsika napierw się zaśmiał a potem dotąd za mną chodzł i kazał pocałować pupę aż dałam za wygraną i go przeprosiłam (kochane maleństwo).Ai jaszcze dodam że jestem szczęśliwa bo jak widać na suwaczku jestem w ciąży bliźniaczej no i tym razem będą dwie dziewczynki. Choć na począdku nie byłam zadowolona że rodzinka znowu się powiększy teraz jestem szczęśliwa chć nie wiem jak podołam temu wszystkiemu.Igorka jak się zapytać gdzie są dzidzie to cieszy się i pokazuje na swó brzuszek

Witam nową mamusie:-)
Majka to super, ze teraz bedą dziewczynki i to od razu dwie GRATULACJE!!!
wiecie co mnie tez powoli bierze... chcuałabym mieć dziewczynkę moja koleżanka niedawno urodziła kocham takie maleństwa i zazdroszczę trochę mojej siostrze bo tak ładnie może swoją Gabi ubierać:tak: dla chłopców nie ma takich ładnych rzeczy!
a tak z innej beczki: mówię dzisiaj do Olka ściągaj te gacie a on po mnie powtarza gacie:tak: he he ale się usmiałam musze zacząć uważać co przy nim mówię.

We wtorek obchodzimy z moim p 2 rocznicę ślubu to już 2 lata jak ten czas leci!!! niestety P musi iśc do pracy ale srode ma wolna więc planujemy kino niania(mama) już załatwiona!!!

Ostatnia edycja:
wiecie co mnie tez powoli bierze... chcuałabym mieć dziewczynkę moja koleżanka niedawno urodziła kocham takie maleństwa i zazdroszczę trochę mojej siostrze bo tak ładnie może swoją Gabi ubierać:tak: dla chłopców nie ma takich ładnych rzeczy!
a ja nina pamietam jak w tamtym roku sie zarzekalas ze nie planujesz drugiego dziecka jeszcze dlugo jesli wogole:-D i ze Olis raczej jedynakiem bedzie haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry