reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no wlasnie mysle ze 92 starczy bo jak ogladam rozmiary 98 to bardzo duze jakies sa.....
a kombinezon chce 2 czesciowy :-) kurteczke zawsze mozna osobno ubrac :-)
Wszystkiego dobrego kochana z okazji 2 rocznicy slubu :-)

moj maly wlasnie wszedl do lozeczka ze swoja szmatka i zaraz chyba bedzie detka :-)

reklama
no wlasnie mysle ze 92 starczy bo jak ogladam rozmiary 98 to bardzo duze jakies sa.....
a kombinezon chce 2 czesciowy :-) kurteczke zawsze mozna osobno ubrac :-)
Wszystkiego dobrego kochana z okazji 2 rocznicy slubu
Dzieki Aga!!!

Dokładnie 2 częsciowy kombinezon jest fajny zawsze sama kurtke mozna wynosić, nasz z zeszłego roku jest dobry zmierze go tak za miesiąc jeszcze raz i jak bedzie dobry to zostaje a jak nie to nowy kupię, obawiam sie, ze spodnie moga byc krótkie bo mały znowu urósł:tak: zobaczymy!

Witam.Dziś byliśmy z nianią i z Kubą u kardiologa na wizycie kontrolnej.Na szczęście wszystko jest dobrze,następna wizyta za rok.Z tym że bede musiała dzwonić w styczniu i go zapisywać bo nie wiadomo ile będą mogli mieć wizyt.Kubie nie podobała sie pielęgniarka która mu EKG robiła i się prawie popłakał a potem nie podobało mu się badanie i też miał minkę niewyraźną i łezki w oczkach ale tylko na tym się skończyło.A później jeszcze hasał z nianią na dworku jak przyszli to tylko zjadł obiadek i padł spać.
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Dzieki Aga!!!

Dokładnie 2 częsciowy kombinezon jest fajny zawsze sama kurtke mozna wynosić, nasz z zeszłego roku jest dobry zmierze go tak za miesiąc jeszcze raz i jak bedzie dobry to zostaje a jak nie to nowy kupię, obawiam sie, ze spodnie moga byc krótkie bo mały znowu urósł:tak: zobaczymy!
Dokładnie, fajny jest jeszcze kombinezon z przewijanymi mankietami w spodniach i kurtce, zawsze można go w razie co wydłużyć.

sliczna Celinka :-)
aga pewnie, ze spróbuj na allegreo może taniej kupisz bo kombinezony strasznie drogie nowe szczególnie markowe typu cocodrillo ponad 200 zł a gdzie do tego jeszcze buty i inne rzeczy!
my mamy w mieście takie targ duzy w każdy czwartek i tam babka ma rzeczy z mariquity z zeszłej kolekcji bardzo tanio ja małemu kupiłam w zeszłym roku kurtkę za 50 zł gdzie wczesniej kosztowała 120!:tak: teraz tez u niej popatrze moze cos ładnego będzie miała!

reklama
sliczna Celinka :-)
aga pewnie, ze spróbuj na allegreo może taniej kupisz bo kombinezony strasznie drogie nowe szczególnie markowe typu cocodrillo ponad 200 zł a gdzie do tego jeszcze buty i inne rzeczy!
my mamy w mieście takie targ duzy w każdy czwartek i tam babka ma rzeczy z mariquity z zeszłej kolekcji bardzo tanio ja małemu kupiłam w zeszłym roku kurtkę za 50 zł gdzie wczesniej kosztowała 120!:tak: teraz tez u niej popatrze moze cos ładnego będzie miała!
Nina, super takie miejsce.
Ja często jeździłam na targ do Głogowa bo taniej, ale teraz jeżdżę do galerii. Mają tanie ciuszki i dobre gatunkowo zwłaszcza C&A.
Ostatni weszłam do Wójcika i wyszłam jak zobaczyłam ceny i nową kolekcje, nie wiem dla kogo oni projektują chyba dla modelek, albo lalek.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry