reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nina, super takie miejsce.
Ja często jeździłam na targ do Głogowa bo taniej, ale teraz jeżdżę do galerii. Mają tanie ciuszki i dobre gatunkowo zwłaszcza C&A.
Ostatni weszłam do Wójcika i wyszłam jak zobaczyłam ceny i nową kolekcje, nie wiem dla kogo oni projektują chyba dla modelek, albo lalek.

z c&a tez mamy kilka ciuszków ładne maja i cenowo przystępne lubie też h&m, a my prawie wszystkie ubranka dostajemy do mojej siostry z irlandii oni tam maja bardzo fajne rzeczy i niedrogie a jak są wyprzedaże to mozna do-70% taniej kupić więc przktycznie za grosze.
a wójcik, cocodroillo i mariquita mają piekne ubranka ale ceny szok:szok:

reklama
z c&a tez mamy kilka ciuszków ładne maja i cenowo przystępne lubie też h&m, a my prawie wszystkie ubranka dostajemy do mojej siostry z irlandii oni tam maja bardzo fajne rzeczy i niedrogie a jak są wyprzedaże to mozna do-70% taniej kupić więc przktycznie za grosze.
a wójcik, cocodroillo i mariquita mają piekne ubranka ale ceny szok:szok:
Super ciuszki z pozostałych krajów Uni są fajniejsze i lepsze gatunkowo.
Te ciuszki co mała ma na fotkach to C&A. Ale nie z Polskiej kolekcji. Szwagierka kupiła małej to za grosze w Monachium na wyprzedaży. Mamy umowę, że ona będzie kupować, po konsultacji , a ja jej kasę oddam.

w holandii ciuszki są tanie i bez wyprzedazy, a przy roznych promocjach przecenach to juz w ogole...
z mariquity trafilismy na koszulke ktora nie dalo sie nawet doprac:wściekła/y:
ostatnio w polsce kupilam kilka fajnych ciuszków z cherokee:tak:
a nad kombinezonem to chyba jeszcze troszke czasu mamy;-)

jagna-celinka przesłodka:tak:śliczne ma włoski:tak:

no u nas ciuszki drogie jak diabli !!! wrrr.... nadodatek wiecej na kobitki niz na chlopcow, dlatego wole poszukac na allegro od czasu do czasu, a kombinezon to juz napewno bo do tego buty jakies 2 czapki to zas majatek bvym zostawila w sklepie a jak narazie wole to wsadzic w remont mieszkania.

no u nas ciuszki drogie jak diabli !!! wrrr.... nadodatek wiecej na kobitki niz na chlopcow, dlatego wole poszukac na allegro od czasu do czasu, a kombinezon to juz napewno bo do tego buty jakies 2 czapki to zas majatek bvym zostawila w sklepie a jak narazie wole to wsadzic w remont mieszkania.
Dziękuję za pochwały dla Celinki!!!
Aga, idź do C&A, jak masz gdzieś blisko. Ja tam nigdy nic dla dziewczynek nie widzę;-). Moja ma z tego sklepu tylko dresiki na chłopców, ale takie uniwersalne. Ostatnio kupiłam jej dres (spodnie, bluzka i kamizelka z kapturem za 45zł). No była śliczna sukienka ostatnio ale z wełny i tylko ostro różowa:wściekła/y:. Czy jak dla dziewczynki to wszystko musi być różowe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
:-)Dziewczyny!Kubuś dziś pierwszy raz zjadł samodzielnie łyżeczką kaszkę:tak::-):-)Jestem z niego normalnie dumna!I nie rozwalał nie bawił się jak zwykle w walenie łyżeczką o stoliczek tylko wiosłował łyżeczką aż miło!
Jeśli chodzi o ciuszki no ceny są straszne po prostu,ja się cieszę że chrzestny Kuby z Anglii nam przywiózł sporo bo tam są niedrogie a dobre.Ale się cieszę że tą kaszkę tak ładnie zajdł:-):-):-)

Wrzesien dopiero a tu juz rozmowy o kombinezonach:szok: My zamierzamy jeszcze troche pochodzic w krotkim rekawku!! Kombinezonu nie bede kupowac, bo tu prawie sniegu nie ma.
C&A akurat nie lubie, ale dostalam kilka rzeczy z kolekcji "bio" i te sa fajne, dobre jakosciowo, bo reszta rozwala sie po kilku praniach. Ja z kolei odnosze wrazenie ze to dla dziewczynek jest wiekszy wybor niz dla chlopcow, ale fakt wszystko rozowe i czerwone:szok:

:-)Dziewczyny!Kubuś dziś pierwszy raz zjadł samodzielnie łyżeczką kaszkę:tak::-):-)Jestem z niego normalnie dumna!I nie rozwalał nie bawił się jak zwykle w walenie łyżeczką o stoliczek tylko wiosłował łyżeczką aż miło!
Jeśli chodzi o ciuszki no ceny są straszne po prostu,ja się cieszę że chrzestny Kuby z Anglii nam przywiózł sporo bo tam są niedrogie a dobre.Ale się cieszę że tą kaszkę tak ładnie zajdł:-):-):-)

Gratulacje dla Kubusia:-) Niestety u nas wszystko laduje na podlodze, najpierw jedzenie, potem lyzeczka, a na koncu talerz:-( Za to jedzenie widelcem nam sie podoba i nawet jako tako sobie radzimy:tak:

Wrzesien dopiero a tu juz rozmowy o kombinezonach:szok: My zamierzamy jeszcze troche pochodzic w krotkim rekawku!! Kombinezonu nie bede kupowac, bo tu prawie sniegu nie ma.
C&A akurat nie lubie, ale dostalam kilka rzeczy z kolekcji "bio" i te sa fajne, dobre jakosciowo, bo reszta rozwala sie po kilku praniach. Ja z kolei odnosze wrazenie ze to dla dziewczynek jest wiekszy wybor niz dla chlopcow, ale fakt wszystko rozowe i czerwone:szok:
No ja też tylko z bio kupuję, nie wiem z jakiej serii dostała mała od cioci ale też są dobre gatunkowo, może że z Niemiec.
U nas raczej szybko zrobi się zimno, ptaki odleciały, wykopki w pełni:-( Trzeba wykorzystać ostatnie ciepłe dni. W niedzielę jedziemy z Celinką do Zoo. Mieliśmy jechać na zamek Książ, ale babcia dziewczyny brata stwierdziła, że jeszcze nigdy w zoo nie była i padło na zoo. A w sobotę wykopki, ciekawe jak nasza ogrodniczka się spisze. m,,,,,,,,,,

reklama
Super, u nas tylko widelec się liczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry