reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wiki je wszystko sam, ale ja mu tam swoim widelcem podaje bo inaczej jadl by 3 dni :-D ale je sam i nawet mu to idzie jakos :-)

Ja juz bylam na zakupach , wlazlam na 5 pietro z zakupami i wozkiem , wstawilam pranie, obiad zaczelam robic i ledwo zyje !!!!
U nas szybko zimno sie robi, wieczory juz chlodne, dzisiaj niby 20 stopni jest ale wiaterek delikatny wieje.

Byłam dzisiaj na tym naszym targu i kupiłam małemu 3 super bluzy i spadnie jeansy z mariquity wszystko po 29 zł:tak: gdzie normalnie te spodnie widziałam za 79!
Oli je juz jakiś czas sam ale tylko widelcem, cały obiad potrafi wsunąć a z łyzką jeszcze mu nie wychodzi! dziaisaj pierwszy raz nie grymasił przy myciu ząbków tylko ładnie dał sobie umyć apotem musiałam mu dać szczoteczkę bo cały czas chciał myju myju!
u nas tez zimno sie robi wieczory bryyyyyyyyyy w dzień jeszcze w miarę ciepło ale to juz nie to co było! zmiana temperatury przyszła i mnie już gardło boli i mam katar :-(

Ostatnia edycja:
Wrzesien dopiero a tu juz rozmowy o kombinezonach:szok: My zamierzamy jeszcze troche pochodzic w krotkim rekawku!! Kombinezonu nie bede kupowac, bo tu prawie sniegu nie ma.
u nas dzis 34 stopnie:-) nawet nie mysle o kombinezonach hahaha! Jutro ma byc jeszcze cieplej dopiero po weekendzie lekkie ocholodznie do dwudziestu kilku:tak: Niech zyje latooo!!!!:rofl2:

Ostatnia edycja:
a fajnie fajnie tylko glowa mnie boli jak chole...chyba cos za cieplo jak na ta pore roku. Nawet dooopska mi sie nie chce ruszyc zeby cos zrobic w domu. Pogoda na leniwca :-)

Witam sie przy kawce, zaraz dopijam i wybywamy na jakis spacerek :-)
pawimi ale ty narzekasz zimno zle cieplo zle :-D heheh
u mnie 18 stopni ale juz sie chmurzy ... blllleeeee...
mam nadzieje ze wrzesien jeszcze bedzie w miare cieply zebysmy mogli pochodzic do piaskownic :-)

reklama
U nas od rana leje i zimno. Mam nadzieję, że w niedzielę będzie ładnie bo do zoo mamy jechać.
Pawimi poprosimy o troszkę tego upału;-):-D:rofl2:
Celinka buty się nauczyła ubierać, raz ubiera jak należy a raz odwrotnie. I wita się z wszystkimi i zabawkami mówiąc cześć:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry