nina2201
mama Oliviera
oj widzę, że wszystkich sie jakieś choróbska czepiają!!!
Oli nadal ma katarek ale na szczęście tylko to, za to mój p nie mógł głową przez 2 dni ruszac bo cos mu tam przeszkoczyło ale sie wystraszyłam bo potem cała głowa go bolała nawet jej zgiąć do klatki nie mógł i sie bałam ,ze to może być zapalenie opon mózgowych, na szczęście dzisiaj trochę pusciło!
jagna mały pije ten tran :: LYSI :: ISLAND ::
ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH MALUSZKÓW!!!

Oli nadal ma katarek ale na szczęście tylko to, za to mój p nie mógł głową przez 2 dni ruszac bo cos mu tam przeszkoczyło ale sie wystraszyłam bo potem cała głowa go bolała nawet jej zgiąć do klatki nie mógł i sie bałam ,ze to może być zapalenie opon mózgowych, na szczęście dzisiaj trochę pusciło!

jagna mały pije ten tran :: LYSI :: ISLAND ::
ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH MALUSZKÓW!!!
Jakubek ma bardzo cięzkie zapalenie oskrzeli i oskrzelików. Ma też zmiany w płucach. Antybiotyk,inhalacje. Dostaliśmy skierowanie do Kliniki Alergologii i Pulmunologii w Karpaczu, bo to ma na tle alergicznym wciąż te zapalenia. Zaraz będę tam dzwonić.
powiedzcie mi tylko kiedy to zlecialo....w dalszym ciagu mamy lato,do wczoraj mielismy upaly ponad 30 stopni a od wczoraj juz jest tak normalniej, dzis ma byc 24 stopnie, generalnie piekny wrzesien mamy (zeby nie zapeszyc)i mam nadzieje ze gdzies do konca pazdziernika bedziemy cieszyc sie ladna pogoda bo naprawde niedobrze mi sie robi jak o zimie pomysle
No nic, zycze duzo zdrowka, trzymajcie sie mamusie.