reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oj widzę, że wszystkich sie jakieś choróbska czepiają!!!:no:
Oli nadal ma katarek ale na szczęście tylko to, za to mój p nie mógł głową przez 2 dni ruszac bo cos mu tam przeszkoczyło ale sie wystraszyłam bo potem cała głowa go bolała nawet jej zgiąć do klatki nie mógł i sie bałam ,ze to może być zapalenie opon mózgowych, na szczęście dzisiaj trochę pusciło!:tak:

jagna mały pije ten tran :: LYSI :: ISLAND ::

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH MALUSZKÓW!!!

reklama
Byliśmy wczoraj z niunią na dyżurze, bo na wieczór biegunki dostała. Pani doktor przepisała jej laremid(1/2 tabletki i 1/4 po każdym luźnym wypróżnieniu) podaliśmy jej tylko pól tabletki i się uspokoiło. Na dodatek lekarka powiedziała, że mała ma na 80% celiakię albo zespół złego wchłaniania. Po prostu biegunka po spożyciu chleba wyglądała inaczej, niż ta wywołana wirusem. Na pbania do poradni mamy jechać tam nam pomogą ustalić dietę i pomoc psychologa otrzymamy (po co to nie wiem).

JESZCZE RAZ ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW!!!

Witam, u nas tez lipa:baffled: Jakubek ma bardzo cięzkie zapalenie oskrzeli i oskrzelików. Ma też zmiany w płucach. Antybiotyk,inhalacje. Dostaliśmy skierowanie do Kliniki Alergologii i Pulmunologii w Karpaczu, bo to ma na tle alergicznym wciąż te zapalenia. Zaraz będę tam dzwonić.

Witam, u nas tez lipa:baffled: Jakubek ma bardzo cięzkie zapalenie oskrzeli i oskrzelików. Ma też zmiany w płucach. Antybiotyk,inhalacje. Dostaliśmy skierowanie do Kliniki Alergologii i Pulmunologii w Karpaczu, bo to ma na tle alergicznym wciąż te zapalenia. Zaraz będę tam dzwonić.
Ewa, bardzo chwalą sobie tą klinikę.
Dużo zdrówka dla Kuby!!!
Oby skończyło się na zapaleniu oskrzeli.

dziewczyny az sie boje tu zagladac bo co chwile ktorych dzieciaczek chory jest:no: przykro mi i goraco wspolczuje wszystkim malutkim chorowitkom, u nas wszystko dobrze, mlody skonczyl juz 20 miesiecy:szok: powiedzcie mi tylko kiedy to zlecialo....w dalszym ciagu mamy lato,do wczoraj mielismy upaly ponad 30 stopni a od wczoraj juz jest tak normalniej, dzis ma byc 24 stopnie, generalnie piekny wrzesien mamy (zeby nie zapeszyc)i mam nadzieje ze gdzies do konca pazdziernika bedziemy cieszyc sie ladna pogoda bo naprawde niedobrze mi sie robi jak o zimie pomysle:wściekła/y: No nic, zycze duzo zdrowka, trzymajcie sie mamusie.

Pawimi zazdroszczę pogody u nas w kratkę dzisiaj rano zimno, mały w kurtce i czapce jesiennej a teraz ponad 20 stopni i krótki rękaw mozna ubierać, wieczory bardzo zaimne! niestety czuc jesień!

KUBUSIOWI I CELINCE DUŻO DUŻO ZDRÓWKA!!!

zrodka wla Kubusia i Celinki zycze :*:*:*:*
Wiki szaleje i je za 3 :-) babcia (moja) krzyczy ze bede musiala mu ograniczac jedzenie bo bedzie zapasiony eeee... czy to mozliwe ? przeciez je ile potrzebuje a wazy 13 kilo .... hmmmm

zgadza sie, wcale nie wyglada na grubasa na zdjeciach a moj maly troche wiecej wazy, 13 kg na 20 miesieczne dziecko to wcale nie jest duzo! Zwlaszcza ze on te 13 kg juz dlugo ma :-) byly okresy ze nie chcial jesc wogole, a teraz chce to zle? Po prostu rosnie, rozwija sie i potrzebuje wiecej pozywiania.

reklama
Cześć.U nas też nie za wesoło.Kuba ma gorączkę,wczoraj była biegunka (na szczęście z tym się uporalśmy)A dziś już pokasłuje i z noska mu się normalnie leje.Co kichnie to leci na bluzeczkę i spodenki :( Daję mu wapno,wit.C i lipomal.Do obiadku do surówki czosnek i cebulka.Mam nadzieję że sie uspokoi mu wkrótce...

http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/38dfe939d22bdd40884b470c7edbfaa6

Do góry