reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Mój mężuś planuje wziąć 2 miesiące urlopu(miesiąc bezpłatnego) i wyjechać do Irlandii.Ja już dostałam zaproszenie na te 2 miesiące do mamuni.I nie zastanawiam się nawet!2 miesięcy świerzego powietrza,zakochanej babci i mnóstwa atrakcji nie mogę odmówić swojemu maleństwu!
Ale jak się rozstajemy na 2-3dni to mi ciężko bez mężusia...Zwłaszcza w ciąży jakoś najchętniej bym go uwiązała do siebie :-) Najdłuższym okresem,kiedy sie nie widzieliśmy było 10 dni.To jeszcze w zeszłym roku było.Jak wracałam to do granicy po mnie wyjechał bo sie nie mógł doczekać
Kochany z niego chłopak....
Ale jak się rozstajemy na 2-3dni to mi ciężko bez mężusia...Zwłaszcza w ciąży jakoś najchętniej bym go uwiązała do siebie :-) Najdłuższym okresem,kiedy sie nie widzieliśmy było 10 dni.To jeszcze w zeszłym roku było.Jak wracałam to do granicy po mnie wyjechał bo sie nie mógł doczekać
Kochany z niego chłopak....
sylka_k
mama styczniowa 2008
Donia i aOla bardzo wam współczuję, nie martwcie się będzie dobrze. po deszcu zawsze wychodzi słońce

i sama bardzo sie boję, bo mój mąż w tym tygodniu jedzie na tydzień na szkolenie i nie wiem jak ja to przeżyję a wczoraj przyniósł nową wiadomość , ze po nowym roku jedzie na 4 miesiące. No ręce mi opadły. Jak go nie będzie jak dzidzia się będzie rodziła to go do domu nie wpuszczę

Dzidzia a kiedy masz ten cywilny? w tą sobotę , czy następną?ciesze się że u gina wszystko oki;-) i uważaj bo szczypawka może mieć rację hihihi
Mili chyba znowu nic nie wyszło:-(
znowu miałam koszmar

śniło mi sie , ze poroniłam i musiałam pogrzebać dzidzię. dzisiaj to ja się nie kładę spać jak mają mi się śnić takie rzeczy. Aż mam doła po tym śnie i ogólnie źle się czuję

i sama bardzo sie boję, bo mój mąż w tym tygodniu jedzie na tydzień na szkolenie i nie wiem jak ja to przeżyję a wczoraj przyniósł nową wiadomość , ze po nowym roku jedzie na 4 miesiące. No ręce mi opadły. Jak go nie będzie jak dzidzia się będzie rodziła to go do domu nie wpuszczę

Dzidzia a kiedy masz ten cywilny? w tą sobotę , czy następną?ciesze się że u gina wszystko oki;-) i uważaj bo szczypawka może mieć rację hihihi
Mili chyba znowu nic nie wyszło:-(
znowu miałam koszmar

śniło mi sie , ze poroniłam i musiałam pogrzebać dzidzię. dzisiaj to ja się nie kładę spać jak mają mi się śnić takie rzeczy. Aż mam doła po tym śnie i ogólnie źle się czujęreklama