Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Miałam też zgagę (tak myślę, bo nigdy wcześniej tego nie czułam), ale myślałam że to jeszcze rozregulowany żołądek po przedwczorajszej glukozie. Bardzo mnie bolała żołądek
, może to moje wrzody? bo jesienią zwykle się odzywają. Na dodatek Fikołek chyba zaczął przeprowadzkę, bo strasznie mnie bolały jajniki, zwłaszcza prawy. Normalnie mam kłopot z podnoszeniem prawej nogi, żeby ubrać skarpetkę. Rzeczywiście dziś rano czułam, że główka przesunęła się chyba wyżej (jeśli się nie mylę), a rączkami mi ładuje pod żebra.
Trochę mnie to martwi, bo powinien się przesuwać główką w dół.
No i cały wieczór bolała mnie głowa.
Ale cóż ja zrobię,że bywamy tak strrrrasznie głodni?

Nie martw sie twoja dzidzia ma jeszcze czas na to aby sie odpowiednio ulozyc , a ja sie martwie moja bo jakos nisko lezy bo przed pepkiem w poprzek nie wiem czy to nie za nisko i boje sie ze przedwczesnie urodze dlatego ze moja mama miala 2 porody przedwczesne jeden w 6 miesiacu a drugi 7
aOLA i Anja gratulacje studnioweczki
. Ale wczoraj kupilam przesliczny futerkowy kombinezonik dla mojej malej tylko ze nie jest on na zime a na wiosne ale jest piekny pozniej wkleje zdjecia:-)
).Nie daj się zwariować!Na pewno będziesz ślicznie wyglądać!Ale jak uważasz,że konieczne są jeszcze poprawki-poprawiaj
Tylko żebyś się po tych wymianach nie rozmyśliła i nie doszła do wniosku,że jednak pierwotna wersja była lepsza!Hihi!