Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Helena -lidia - jestem już wstępnie umówiona na cięcie ale jeszcze ostateczny termin ustalimy po usg w klinice gdzie będę rodzić (nie chodze do ginekologa z tej kliniki a oni chcą usg od swojego lekarza a nie od mojego prowadzącego) więc wtedy się dowiem czy juz świąt nie spędzimy w większym gronieczesc ciezarowy :-):-):-)
przechodzilam cala rodzina chorobe wirusowa-zeladkowa od czwartku do dzisiaj mam nadzieje ze to juz koniec .jutro do gina ciekawe co mi powie i czy zrobi mi usg znowu nie bede spala w nocy
witam nowa mamusie :-)i chcialabym sie dowiedziec czy jestes juz umowiona na ciecie wogule czy ktoras z mam z planowym cc jest juz umowiona jutro bede sie pytac gina ale chcialabym wiedziec jak to wyglada u was
chyba zloze dzis luzeczko czy jestem walnieta![]()

, który jest znacznie bardziej mobilny niż tygodniowy młody i okazuje się, że jest to całkiem wygodne. Ten model ma regulację długości i myślę, że będziemy mogli ją długo używać, nawet gdy Mieszko zacznie chodzić.