reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzieki wszystkim za zyczonka!
Sylka juz pewnie sie upila karmi hihih bo nic nie pisze
564.gif

Pewnie ceną, hi hi hi:-D.Rehabilitantka polecała te najprostsze bez żadnych bajerów.Te bebelulu są tylko do pewnego okresu dziecka, at e jak widać na zdjęciach długo służą.Ja będę zamawiać:-D

Najlepiej byłoby na żywo zobaczyć, u nas w sklepie chyba są to sobie obejrzę jak to wygląda i zapytam się w szkle rodzenia, może mi polecą którąś firmę:tak:
trzeba pamiętać żeby miały atest bezpieczeństwa, tak jak wózki i foteliki.Bez atestu nie kupujemy nic!A atest to literka B w trójkącie.

czesc ciezarowy :-):-):-)
przechodzilam cala rodzina chorobe wirusowa-zeladkowa od czwartku do dzisiaj mam nadzieje ze to juz koniec .jutro do gina ciekawe co mi powie i czy zrobi mi usg znowu nie bede spala w nocy
witam nowa mamusie :-)i chcialabym sie dowiedziec czy jestes juz umowiona na ciecie wogule czy ktoras z mam z planowym cc jest juz umowiona jutro bede sie pytac gina ale chcialabym wiedziec jak to wyglada u was
chyba zloze dzis luzeczko czy jestem walnieta:rofl2:
Helena -lidia - jestem już wstępnie umówiona na cięcie ale jeszcze ostateczny termin ustalimy po usg w klinice gdzie będę rodzić (nie chodze do ginekologa z tej kliniki a oni chcą usg od swojego lekarza a nie od mojego prowadzącego) więc wtedy się dowiem czy juz świąt nie spędzimy w większym gronie:-D

Odnośnie chusty to kupiłam bebelulu model lulu na allegro za całkiem przyzwoitą cenę i myślę że nadal można kupic za ok 100zł. Chustę przetestowaliśmy na kocie:rofl2:, który jest znacznie bardziej mobilny niż tygodniowy młody i okazuje się, że jest to całkiem wygodne. Ten model ma regulację długości i myślę, że będziemy mogli ją długo używać, nawet gdy Mieszko zacznie chodzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry