reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Otoz to. Tak jak napisalam wolalabym normalna opieke taka jak w Polsce,ale co mam poradzic.Nie jestem w stanie latac co dwa tygodnie do Polski,wiec musze zaufac poloznej.Najwazniejsze ze poki co nic sie nie dzieje i oby tak do konca:-)
Pozdrawiam goraco wszystkie mamuski:tak::tak::tak:

reklama
Pytałam wczoraj koleżankę, która urodziła 2 tyg temu (dobrze po terminie) - miała robione to badanie posiewowe już na sali porodowej:eek: bo w czasie ciąży nie było. Ale robili to jako taki wymaz z pochwy nie z moczu.:shocked2:

cześć,
no ja już po ostatkach. ledwo żyje, jestem bardzo zmęczona i chce mi się spać. a mój mężulo umiera a le pije pifko i widzę u niego poprawę:tak::tak::tak:
Dzidzia i Frodo dzięki za życzonka.:tak::tak:

co do opieki to tez się cieszę, ze mi co wizytę gin zagląda, bo już 2 razy miałam infekcję.:-(

dzidzia załatw sobie neta u siebie bo rzadko bardzo zaglądasz. i nie mamy żadnych wiadomości od ciebie:no:

ja dopiero zamierzam sie wybrać na zakupy. termin mam na koniec stycznia więc jeszcze zdążę, ale i tak większość chcę kupić w grudniu., bo po nowym roku podobno 22% vatu na artykuły dzidziowe. zresztą brakuje mi sprzętu grubego pościeli, kilka śpioszków , no i kosmetyków.
do prania kupie płatki mydlane dzidziuś , bo ma fantastyczna opinię na forum i płyn lovelli bo podobno są mięciutkie ubranka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry