sylka_k
mama styczniowa 2008
mnie też ostatnio męczą te Braxtona . Tak mi się napina brzuch, ze robi się taka twarda piłka

ale biorę magnez 3 razy po 2 tabl. i naprawdę pomaga. Przestraszyłam się , ze to duża dawka ale gin powiedział, ze tego nie można przedawkować
Esti chętnie bym już kupiła wózek ale wciąż nie wiem jak z tym fotelikiem. bo sobie zaklepałam mxi cosi u kuzynki męża, ale jej dzidzia urodziła się w maju i nie wiem czy do stycznia już wyrośnie. Gdyby tak, to mam 100% pewność, ze fotelik nie jest po kolizji, i bardzo zadbany
. A gdyby nie to kupie wtedy CAUSALA
to kupie lovelle, a jakiej to jest firmy, bo powaga jeszcze w żadnym sklepie nie rzuciła mi się w oczy.
a o vacie tak słyszałam, ale jeszcze nie widziałam nic na papierze.
oglądałam bee movie, serdecznie polecam

, ale się uśmiałam, naprawdę niezły hihiihi
a co ty Esti oglądałaś? zodiaka?

ale biorę magnez 3 razy po 2 tabl. i naprawdę pomaga. Przestraszyłam się , ze to duża dawka ale gin powiedział, ze tego nie można przedawkować
Esti chętnie bym już kupiła wózek ale wciąż nie wiem jak z tym fotelikiem. bo sobie zaklepałam mxi cosi u kuzynki męża, ale jej dzidzia urodziła się w maju i nie wiem czy do stycznia już wyrośnie. Gdyby tak, to mam 100% pewność, ze fotelik nie jest po kolizji, i bardzo zadbany
. A gdyby nie to kupie wtedy CAUSALAto kupie lovelle, a jakiej to jest firmy, bo powaga jeszcze w żadnym sklepie nie rzuciła mi się w oczy.

a o vacie tak słyszałam, ale jeszcze nie widziałam nic na papierze.

oglądałam bee movie, serdecznie polecam

, ale się uśmiałam, naprawdę niezły hihiihia co ty Esti oglądałaś? zodiaka?