reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej!:-)
Asia, z tymi niekontrolowanymi też mi się już zdarza, szczególnie gdy zaczynam się intensywnie śmiać:-D:tak::-D.Dlatego nie masz się co martwić.

Ja z kolei wczoraj zauważyłam, że mi się brzunio obniżył i jakoś dziwnie mi skóra na brzuszku drętwieje:szok:.mam nadzieję, że to jeszcze nie znak na rozdwojenie???:confused:

halo!Dzien dobry!
Tez jestem zaniepokojona co z Helenka??!!Mam nadzieje,ze wszystko oki...
Ja nie wiem dziewczyny jak to jest z Wami...Na chwile(tzn.2 dni) odejsc od komputera i zawsze znajdziecie cos czym sie mozna zdrowo zestresowac....Nawet nie bede tego czytac!Ja do swojego lekarza mam pelne zaufanie.On mi zaglada przy kazdej wizycie,robi regularnie wymazy na badania i przeprowadza 'kontrole jakosci" :-D

Właśnie ciekawe co z Helenką i aOla?:confused::confused:
Musimy założyć w końcu ten wątek z numerami telefonów, tak byśmy wiedziały co u nich:tak:
A u nas okropna pogoda, za oknem szaro, śniegu ani śladu tylko deszcz pada od ran:baffled::baffled::baffled:
Trzeba myśleć co na obiad zrobić....................a dzisiaj mam lenia i jeszcze w piżamce chodzę;-)
A ja już mogłabym urodzić, właśnie zaczął się 36 tydzień :-D

szczypawko- no takie juz jestesmy:-DNiektore panikary, niektore optymistki.
Ale ja mam dzis lenia. Wstałam o 9 bo mały napierniczał w brzuchu jak szalony;-)Teraz mi sie nudzi wiec chyba poleniu****e przy jakiejs ksiazeczce. Pozniej obiadek u mamusi i heja z powrotem do Wrocławia
Tez sie ostatnio zastawiałąm co z Helenka i Ola.
Dziewczyny, moze po prostu na pv napiszemy sobie numery telefonow bo takiego wewnterznego watku to sie chyba zalozyc nie da

Ja dziś znów przed kompem - piszę "mądrości":baffled: - tzn. mam nadzieję że Rada Wydziału uzna je za takowe;-). Popołudniu dopiero Mążuś zabiera mnie na shake'a - bo mi się wczoraj zachciało.
Asia, z tym popuszczaniem to podobno norma, wydaje mi się, że kiedyś przy kichnięciu też miałam z tym do czynienia.:-(
frodo, z tym napinaniem to też usiłowałam ostatnio ustalić co to za rodzaj skurczy (bo na pewno nie porodowe). Wyczytałam, że mogą być przynajmniej 4 rodzaje innych i wszystko zgodnie z przebiegiem ciąży.
esti - no faktycznie, Ty to masz już normalnie dzidzię w terminie jakby co :szok::tak:Tymi tel.rzeczywiście się powymieniajmy na pv. Ja mam narazie tylko do myszorki, ale można po kilka w razie czego, hę?:confused:

Mnie ginka powiedziaław piatek, ze ja raczej donosze do konca Dawidka. Szyjka ciągle długa 40 mm, zamknieta, co prawda rozmiekczona ale to podobno normalne przy tym tyg. ciazy. Zobaczymy Dawid sam zdecyduje kiedy bedzie chciał wyjsc a ja i mąż musimy cierpliwie czekac. :tak:

reklama
No dziewczyny z tymi telefonami to bardzo dobry pomysł Ja ostatnio jestem bardzo senne spałabym dzien i noc.
A chciałam zapytac czy zauwazyłyscie u siebie taka białą wydzielina z pochwy czytałam w necie ze to pod koniec normalne ale hmm mam ja od 2 dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry