Anja78
matka superstar
Pumi nie przejmuj sie kochana, Dominika wie ,ze ja kochasz i jaka mialas trudna ciaze, wynagrodzi Ci to usmiechami, przytuleniami i pierwszymi rysuneczkami" Dla Mamy"
hormony robia teraz z nas inne osoby, ja tez patrze na swoj brzuch i jakos nie dociera do mnie,ze za kilka dni bede mama.
Ale tak widocznie dziala natura, bedzie dobrze i fajnie, ze mamy takie forum i ze przez te miesiace tak sie zaprzyjaznilysmy i moglysy dzielic sie wszystkim ze wzajemnym zrozumieniem(no bo wiadomo jak to z naszymi facetami roznie bywa,poza tym oni sami sa zakreceni jak sloiki na zime)

hormony robia teraz z nas inne osoby, ja tez patrze na swoj brzuch i jakos nie dociera do mnie,ze za kilka dni bede mama.

Ale tak widocznie dziala natura, bedzie dobrze i fajnie, ze mamy takie forum i ze przez te miesiace tak sie zaprzyjaznilysmy i moglysy dzielic sie wszystkim ze wzajemnym zrozumieniem(no bo wiadomo jak to z naszymi facetami roznie bywa,poza tym oni sami sa zakreceni jak sloiki na zime)

Gdzie co jest???!!!
bo to i tak nie nie da, a szkoda dzidzi
Potem też byłam taaa...ka zła na siebie, że szkoda gadać... A że jestem zodiakalnym baranem, już było głupio odwoływać wszytsko co wygarnęłam no i postawiłam na swoim...mamy ślub cywilny który trwał 15 minut..heh
już lepiej by nic nie mowili...mnie tez tak prorokują...wczesniejszy poród...i coś ja czuje, że będzie z tegio figa z makiem...